Tervek

Vágólapra másolva!
Lakóink az igazmondó maci ölében ülve kendőzetlenül vallottak arról, hogy mit terveznek a Villalét után. 
Vágólapra másolva!

Katka kijelentette, hogy a pénz nagy részét jótékony célokra ajánlaná fel. Felhívta a figyelmet arra is, hogy akár nyernek, akár nem, mindenképpen nyertek már. "A barátságokat, a szerelmeket, és egyáltalán egymást."

Milo elmondta, hogy annak idején azért jelentkezett erre a játékra, mert fontos neki az ismertség. "Azt hogy mit fogok csinálni kint, nem tudom, de ki fogom használni a lehetőségeket. Ami bejön, azt kőkeményen csinálni fogom. Ha nem történik változás, akkor sem fogok szomorkodni, mert rengeteg élménnyel gazdagodtam."

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Anett először is arról vallott, nagyon örül, hogy még bent van, ugyanis nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig Villalakó lesz. Ha kimegy, akkor szeretné folytatni jelenlegi munkáját, és persze az edzést. Esetleg elvégezne egy aerobik-oktató tanfolyamot, de jelenleg más terve nincs.

Aztán hosszú morfondírozás után kijelentette, hogy tévéműsort vezetni szerinte nem tudna, úgyhogy, köszi, ilyen lehetőséget nem kér. Manöken se lehetne, mert alacsony, de néhány fotózást elvállalna. Ha megnyerné a fődíjat, akkor a kocsinak örülne a legjobban.

Leo soha nem titkolta, hogy mindent előre eltervezett, mielőtt beköltözött a Villába. Most megosztotta társaival, hogy ha nem is ér el semmit, abból, amit szeretne, akkor is visszamegy, és keményen fog dolgozni.

Forrás: RTLKLUB

Az ismertség számára is nagyon fontos, hiszen ő egy jobb világot szeretne. "Szeretnék ismert lenni, és szeretném ezt kihasználni. Ha már pár ember változna miatta, már az is jó."

Marcsi bizony csak a buli és a pörgés miatt jelentkezett játékosnak, na meg azért, mert szerinte ez egy pszichológiai játék, és az őt nagyon érdekli. Annyira, hogy talán egyszer a "pszichológiaegyetemet" is elvégzi.

Elárulta, hogy amennyiben nem kap új lehetőségeket, úgy visszamegy a kórházba dolgozni, de fotómodelli és színészi babérokra pályázik.