"A családom jól viseli a változásokat"

Vágólapra másolva!
Stohl Andrást nem csak a munkájáról, de a magánéletében bekövetkezett változásokról is faggattuk. Jelenleg Tündével él, de mindent megtesz azért, hogy a családi béke fennmaradjon.
Vágólapra másolva!

Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy Lilu lesz a műsorvezető társad?
Azt gondoltam legelőször, hogy ő egy nagyon csinos lány. Annyit persze tudtam róla, hogy a Viva televízióban dolgozik, de kíváncsi voltam rá, mint nőre.

S mikor személyesen találkoztatok?
Egy nagyon hideg napon találkoztunk. Promókat vettünk fel a VV3-hoz. Akkor azt láttam, hogy nagyon meg van illetődve, nagyon figyel. Az első perctől kezdve próbáltam nyugtatni, hogy minden rendben lesz.

Tényleg a váltótársad, hiszen ő is vezetett Beszavazó Show-t, és Párbajokat is lebonyolít.Nyugodt szívvel dőlsz hátra otthon, mikor tudod, hogy helyetted ő dolgozik?
Az első Beszavazóknál nagyon figyeltünk mindannyian. Én is, ő is, a stáb is, a főszerkesztő, meg a szerkesztők, egyszóval mindenki. Nem volt könnyű dolga, hiszen az első két sorozat az én műsorvezetésemmel ment le, s neki egy olyan gépezetbe kellett beszállnia, ami tökéletesen működött. Nagyon jól megoldotta a feladatot, bár neki állandó kétségei vannak magával. Feleslegesen...

Forrás: RTLKLUB

Adtál neki tanácsokat?
Igen. A legfontosabb, hogy próbálja meg élvezni a műsorvezetést és akkor a néző érezni fogja, hogy ez az ő műsora is. Ne legyen olyan, mint én, legyen ő a Lilu. Ő a Lilu, s elfogadják.

Milyen együtt dolgozni vele?
Szeretek vele együtt dolgozni, nincsen semmi problémám vele.

Kiegyensúlyozottnak tűnsz és sugárzik rólad, hogy boldog vagy. Mitől?
Örülök, ha ez látszik rajtam, de én inkább fáradtnak érzem magam. Hogy mitől a boldogság? Nagyon tele van az életem, nagyon sokat dolgozom, és ami nagyon fontos, úgy érzem, hogy a változásokat a családom is elég jól viseli.

Forrás: RTLKLUB

Jelenleg, milyen a kapcsolatod a feleségeddel és gyermekeiddel?
Nagyon jó, kiváló. Szinte olyan, mintha együtt lennék. Ez a legfontosabb, illetve az, hogy a gyerekek a kialakult feszültséget, hogyan dolgozzák fel. Olyat már ugye láttunk, hogy egy ember meghülyül, és aztán azt rendezik valahogyan. De az nem mindegy, hogy két gyerek mindezt hogyan viseli. Sokkal nehezebb...

Tündének, mennyire köszönhető boldogságod?
Nagyon sok mindent köszönhetek neki, mert fontos, hogy van mellettem valaki. Ő aztán egy nagyon erős nő.