Karrierindító tanácsok

Vágólapra másolva!
Lakóink tegnap már elmondták, hogy mivel szeretnének foglalkozni, ha végetér a VV. A ma délutáni játékban mindenkinek egy-egy olyan szituációt kellett megoldani, amivel a civil foglalkozásából adódóan biztosan találkozni fog, viszont fél tőle.
Vágólapra másolva!

Ebben a játékban mindenki legyőzheti választott hivatásának néhány akadályát úgy, hogy a legnehezebbnek gondolt szituációt eljátsszák, így a kinti életben már nem érheti őket váratlanul ez a probléma. A következő hivatásokhoz vezető utat próbálták meg az egyes szituációkban megnehezíteni lakóink.

Forrás: RTLKLUB

Csaba: ménes birtokos, Katka: marketing menedzser, Anett: aerobic oktató, Leo: üzletember, Marcsi: fotómodell, Milo: kulturális menedzser. A csapat először Csabának gondolta ki azt az igazán problematikus helyzetet, amellyel a jövőben, mint ménes birtokos szembenézhet.

Forrás: RTLKLUB

A lovas túllépte a hitelkeretét, a munkások és az alkalmazottak is előleget kértek, illetve fizetésemelést is. Katka volt az ügyintéző, aki tájékoztatta őt erről a sajnálatos tényről, a többiek pedig eközben igen hitelesen alakították a személyzetet. A cowboy folyamatosan belekötött a lány által vázolt tényekbe, s egyáltalán nem fogta a feladat lényegét.