Anett látja a jövőt

Vágólapra másolva!
Az érdi területi képviselőnek nagyon fáj Ági hiánya (mondhatnánk, hogy nem a fájdalom kínozza, hanem a kín az, ami fáj), vele álmodik, éjjel kutatva les körbe, hátha látja igaz barátnőjét. Anett látja a jövőt is, közben mond egy-két érdekes dolgot.
Vágólapra másolva!

"Éjszaka is felébredtem, nem volt ott. Nagyon hiányzik, még álmodtam is vele. Benne bíztam meg a legjobban, egyformán gondolkodtunk. Négy hónap alatt van egy megszokás. A hiánya mindenképpen hiányzik! Itt nehezebben alakulnak ki a barátságok. Vagy sokkal könnyebben, vagy nehezebben. Először egymásra raktuk a jelet, aztán elkezdtünk beszélgetni. Katka jó barátnőm, de vele nehezebben alakult ki valami. A szaunában kezdtünk beszélgetni."

Forrás: [origo]

"Szerintem nem tudom, mikor lesz a következő kiválasztás. Marcsi fog kiesni és Csabival vagy Leóval fog kimenni párbajra. Aztán szerintem Milo lesz a kiválasztott és engem fog kiejteni. Akkor marad Milo, Leo, Csaba, Katka. Talán kimegy Katka Csabival, visszajön Csabi, maradnak hárman. Úgy terveztem, hogy második-harmadiknak kiesek, de még bent vagyok. Szeretnék kimenni, hogy megtudjam, hogy állok."

Forrás: [origo]

"Ágicával mindenképp tartom majd a kapcsolatot. Csabival is, Katkával. Marcsival szeretném tartani a kapcsolatot, de vele mostanában kevesebbet beszélgetek. Leóval legfeljebb telefonon. Szerintem ennyi. Semmi nem biztos."