Tűzz a víz alá

Vágólapra másolva!
A megpróbáltatások nem értek véget. A cowboyokra is és az indiánokra is újabb kihívás várt.
Vágólapra másolva!

A cowboyoknak harminc másodpercük volt, hogy a medence aljáról felhozzanak három pénzérmét. A fiúk pillanatok alatt vacogva megjelentek az apróval a kezükben, utána azonnal a forró jacuzziba ugrottak.

Itt már átmelegedetek és innen vezényelték le az indiánok újabb próbatételét.

Forrás: RTLKLUB

Ágica a Vendégszobában

Éhínség köszöntött a törzsre, ezért a tóból kellett kiszedniük az élelmet, ami jelen esetben fejenként két alma volt. Mindössze kettő és fél percük volt a feladatra.

Forrás: RTLKLUB

Leo hamar teljesítette a dolgot, de a két csaj inkább röhögött, mert az almák állandóan elgurultak a szájuktól. Leo jó tanácsokkal látta el őket. "Toljátok oda a szátokkal a falhoz és harapjatok bele."

Kaka már nem tudta, hogy csinálja, ezért tutira ment. Az egész fejét berakta a vízbe, így végre hatalmába került az alma.

Forrás: RTLKLUB

Sajnos nem sikerült a meghatározott időn belül teljesíteni kihalászni az almákat, ezért a cowboyok újrakezdést szavaztak meg, persze széles vigyorral az arcukon. Anett szenvedett a leghosszabb ideig, de végül ő is elkészült.

Utána egy kis testfestés következett. A cowboyoknak a saját testükre kellett társaikkal "tetováltatni" egy indián képét, míg az indiánoknak el kellett ejteniük egy állatot hagyományok szerint, majd egy találós kérdést megfejteni. "Reggel négy lába van, délben kettő, este három. Mi az?"

Hosszas gondolkodás után a leleményes indiánok rájöttek, hogy az ember élete. Ezzel, no meg egy szál békecigivel megpecsételődött a két társaság viszonya, úgyhogy mindenki célba vette az ágyát.