Lesz ez még így se

Vágólapra másolva!
Marcsika a Riportszobában Ágica hiányáról, valamint a bent kialakult kapcsolatok további alakulásáról tartott eszmefuttatást. Intuícióját is megcsillogtattta.
Vágólapra másolva!

"Ágicának a hiánya sokkal jobban érezhető, mert ő központi személyiség volt. Sokkal nagyobb volt a hangja és több mindent csinált. Jobban el lehetett vele hülyéskedni, minden buliban benne volt. Nagyokat nevettünk." Miután az összes lelkesedését beleadta az előző mondatokba, a párbaj végeredményéről, valamint intuitív érzéseiről már kevésbé lendületesen mesélt:

Forrás: RTLKLUB

"Először teljesen biztos voltam abban, hogy Ágica jön vissza. Aztán a Párbaj közepe felé valami jött és beugrott, hogy Katka jön vissza. Mondtam is a Milónak, hogy úgy érzem, ő fog vissza jönni." A következő kiválasztásról pedig már selypítve és affektálva beszélt, pont úgy, mint egy ötéves kislány:

"Én kapom zöld kendőt, a következő pedig Milo lesz. Szerintem ő visszajön, és négyen maradnak. Abban már csak egy lány lesz: Leo, Csabi, Katka, Milo. Mikor szerelméről, Milóról beszélt, egy kicsit felélénkült Marcsika: Milóval most elvagyunk, most nincs különös baj. Ez már így is marad. Lesz rosszabb, illetve jobb. Ezen már csak kint tudunk változtatni. Vagy lesz kint valami, vagy nem lesz kint semmi se."

Forrás: RTLKLUB

A Villában kialakult kapcsolatok további alakulásáról is elmondta véleményét: "Katka és Leo barátsága biztosan megmarad, viszont Ágica és Leo kapcsolatára azért nem tudok mondani semmit, mert nagyon nagy a távolság közöttük. Ez fogja elrontani a kapcsolatukat. Szerintem én is fogom tartani a kapcsolatot Anettel és Katkával, de a viszonyunk itt bent csak ismerkedés. Hogy lesz-e közöttünk valamilyen kapcsolat, az majd kint derül ki."