Anett duzzog, Marcsi puffog

Vágólapra másolva!
Hogy veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? Nos, erre a kérdésre a választ csak Katka és Leo kaphatta meg. S, hogy miért?
Vágólapra másolva!

Azért, mert a ma délelőtti szituációs játékot ők nyerték meg, így abban a meglepetésben részesültek, hogy a nyereményautóban ülve végignézhették ezt a filmet. A többiek a búcsúzásnál még sajnálták őket, hiszen azt hitték, hogy ők - a párossal ellentétben - kényelmesen, a kanapén nézhetik végig a műsort.

Forrás: RTLKLUB

Szerencsétlenek néhány percig csendben ültek a világosra váltott képernyő előtt, de csak nem akart elindulni a film. Öt perc után egyesével álltak fel a kanapéról és csalódottan kezdtek el ténferegni.

Forrás: RTLKLUB

Anett forrt a dühtől. Hogy az idegesítette-e őt jobban, hogy Leo Katkával nézhette meg a filmet, vagy az, hogy ők nem láthatták, azt sajnos nem tudjuk. De annyi biztos, ő viselte a legrosszabbul a kialakult helyzetet.

Forrás: RTLKLUB

Majd szétrobbant, pedig még mosolyogni is megpróbált, de szemöldökjátéka mindent elárult aktuális lelkiállapotáról. Míg a nyertesek remekül érezték magukat a nyereményautóban, addig Marcsika szépen lassan kezdett megőrülni.

Forrás: RTLKLUB

Persze unalmában megint megtalálta Milót, majd miután a fiú nem volt kíváncsi az újabb hisztire, a kameráknak kezdett el beszélni. És nyavalyogni. Megint.