Az igazság pillanatai

Vágólapra másolva!
Lakóink elég kényelmetlenül érezhették magukat, hiszen olyan bejátszásokat kellett végig nézniük, amelyekből kiderül ki, kinek a háta mögött beszélt. Anett sokat vörösödött és rengeteget magyarázkodott.
Vágólapra másolva!

Királyságosság! - örvendezett Marcsika, aki talán ekkor még nem fogta fel ennek a játéknak a súlyát. Fú, kíváncsi vagyok! - mondta Anett már sokkal visszafogottabban. A játék lényege a következő volt: olyan szituációkat nézhettek meg lakóink a tévében, melyekből kiderült: ki, mit mondott a másiknak a háta mögött.

Forrás: RTLKLUB

Az első bejátszás Anett és Marcsika vitájáról, s utózöngéséről szólt. A lányok nevetgélve nézték végig alakításukat, majd elmondták, ők már ezen régen túl vannak, megbeszélték a dolgokat. Katka ezután halkan megjegyezte, hogy az ápolónő még mindig nagyon sokat sipákol.

Forrás: RTLKLUB

Katka: Én annyit szeretnék mondani, hogy figyelj erre egy kicsit. Erre persze Marcsika kivágta a magas c-ét: Nem fogok figyelni erre. Katka, nekem ne utána szólj, hanem akkor, mert nem hiszem el, hogy kiabáltam. Szerintem már megszoktuk, ne változtassuk meg a másikat - szólt a bölcs Anett. Ám leesett az álla a lánynak, mikor egy olyan bejátszást látott meg, amikor Ágicával Leóról susmusolt.

Forrás: RTLKLUB

Próbálta megbeszélni a benzinkutassal és folyamatosan azt mondogatta, hogy "Tudod, Leo ez mikor volt. Emlékszel rá, emlékszel, na ez az volt." Leót nem igazán érdekelte a lány magyarázkodása, viszont egy igen komoly dologgal szembesült:

"Azt meg kell viszont jegyeznem, hogy a hozzáállásod a dolgokhoz neked szemtől szembe nem ez volt. Ilyen hangsúllyal még nem láttalak így beszélni."

Forrás: RTLKLUB

Majd jött az ominózus jelenet, amikor Leo kijelentette: csalódott Csabában, hiszen Tommyboy párbaján nem barátját, hanem Milót várta vissza. S, hogy mit reagált erre a lovász, azt megnézheti videónkon.