Üzenetek a lakóknak

Vágólapra másolva!
Lakóink enyhén nyúzott állapotban várták a Blikket. Éjfél tájékán meg is érkezett és bár nagy felfordulást nem okozott, Marcsika azért hozta a formáját.
Vágólapra másolva!

Most konkrétan az volt a baja, hogy alig kapott sms-t. Persze ezt nem halkan és szomorúan jegyezte meg társainak, hanem a szokásos teátrális megnyilvánulásaival. Kint a teraszon azért már nevetni tudott azon az üzeneten, melyben Milóval együtt parazitának nevezték őket.
- Leo! Jobb lesz, ha minél előbb elkezded gyakorolni a merevkönyök laza csukló módszert, mert a lányok hátat fognak fordítani neked a fura felfogásod miatt. L.

Forrás: RTLKLUB

- Nem furcsa, hogy Leónak mindig azok szúrják a szemét, akik ellenfelei lehetnének a végjátékban? De Csabival szemben elszámolta magát. Fölösleges volt egy ország előtt eljátszani ezt a szerepet, oroszlán!
- Anett! Minden párbaj után téged főleg az érdekelt, hogy ki, mennyi szavazatot kapott. Szerinted ez korrekt vagy ennyire korlátozott lennél és buta? M

Forrás: RTLKLUB

- Leo! Katkának gyorsan sikerült lebeszélnie a borsólevesről. Még most is Ági ellen beszél. Torzul a feje, ha megemlíted őt. Niki
- Gratulálok Katka! Ágica látta a felvételt a buliról, amikor smároltál Leóval. Szádat befogod! Emlékszel erre a Marcsinak mondott mondatodra? Ennyire buta vagy, hogy azt hitted, nem derül ki?

Forrás: RTLKLUB

- Marcsi, Milo! Az, amit ti ketten műveltek azt nevezik parazitaságnak. Goldi
- Leo! Lehet, hogy szereted Ágit, de nem vagy belé szerelmes. Jobb lett volna nyíltan elmondani, mit várhat majd tőled. Megkímélted volna sok csalódástól. Dad