Zöld kendő és piros kavics

Vágólapra másolva!
Marcsi az eszére hallgat majd a Kihívásnál - árulta el a VillaNővérnek a Riportszobában. Közben Leo és Katka a különböző embertípusok érvényesüléséről merengett.
Vágólapra másolva!

Marcsi A Kiválasztásról: "Megkaptam a zöld kendőt, nem is lepődtem meg rajta. Már egy hete tudtuk, hogy a következő Párbaj az én Párbajom lesz."

Forrás: RTLKLUB

A lakók ma üveghengereket kaptak, amelyekbe a teljesítményüket értékelő piros kavicsok kerülnek majd. Ez elindította Leo fantáziáját: Van egy olyan típusú ember, aki könnyen vesz mindent, nyalizós, könnyen barátkozik, mindenkivel kijön, de a teljesítménye nem meghatározó. Meg van egy olyan, mint én, aki ellenszenves figura, mert erőszakos, de nagyobb teljesítménye van. Melyik jut előrébb?
Katka: Ha bemosolygod magad valahova, később kiderül, hogy sz.rt se érsz.
Leo: Akkor tovább mosolyogsz, vagy valami. Én majd megszakadok, aztán nem jutok sehova, mert a viselkedésem visszaveti az eredményeimet.

Forrás: RTLKLUB

Katka: Szerintem a bemosolygós emberek kihullanak.
Leo: Nem ezt mutatja a tapasztalatom. Felmerül egy másik kérdés is: lehet-e úgy maximálisan teljesíteni, hogy nem vagy erőszakos és törtető?
Katka: Nem. De én is tudom, hogy az ember szívét-lelkét kiteszi dolgokban, mert azt hiszi, hogy segít másokon meg magán, aztán nem jut semmire, nem becsülik meg.
Leo: Nem vagyok előrébb, sőt, talán még hátrébb is. Most mérik a teljesítményünket, aztán megnézhetjük magunkat.