Edzőtábor a Villában

Vágólapra másolva!
A magyar sportolók is keményen készülnek Athénba, hogy összemérhessék magukat a világ legjobbjaival. A lakók az ő tiszteletükre a mai napon megrendezik a Villa Összetartás napját, egy napra edzőtáborrá változik a Villa, a lakók meg sportolókká.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az edzőtábor kemény napirendjéhez hasonlóan a lakók is kaptak egy könnyített változatot, azt viszont szigorúan be kell tartsák. A reggel Cooper-teszttel indult, ez azt méri, hogy ki mennyit fut tizenkét perc alatt. Aztán Leo sportorvos kötelező orvosi vizsgálatot kell tartson, amiben magasságot, mellméretet, vitálkapacitást, testsúlyt mérnek, ezt táblázatosan kell összevetni. Aki meghaladja versenysúlyát, annak Milo személyre szóló diétát kell előírjon.

Tizenegykor tíz perc kerékpározás, ezalatt csapatonként 30 km a limit. Délben meggyújtják az olimpiai lángot, később Anett talajtorna edzést tart. A délután folyamán szinkronúszást kell kivitelezzenek (erre kíváncsiak leszünk).

Este újabb orvosi vizsgálat következik, a szükséges vitaminokat ekkor szedik majd be, doppingszerek alkalmazása tilos. A napot az eredmények értékelésével végzik.