Könnyes grillparti

Vágólapra másolva!
Anett könnyekkel tarkította a jó hangulatú grillpartit, mert megsértődött Csaba megjegyzésén. Ám bánatának igazi oka az, hogy már biztos benne, őt utálják az emberek.
Vágólapra másolva!

Milo csiholta a tüzet, a többiek kenyeret és zöldséget szeleteltek, majd elkezdődhetett a grillparti. A lakók a pácolt húsok mellé melankolikus zenét kaptak, ami egyáltalán nem emelte a hangulatot.

Forrás: RTLKLUB

Csaba egy óvatlan pillanatban megjegyezte, hogy Marcsi sokkal fegyelmezettebb nála - már ami a közelgő Párbajt illeti. A tegnap óta labilis Anett sírva rohant a hálószobába, ahol az ágyára vetette magát. Csaba persze szaladt utána, de a lány megkérte, hagyja egyedül.

A lovászfiú először engedett, de mindenképpen meg akarta magyarázni, hogyan értette a mondatot, így csak nem tágított az imádott nő mellől. Anett egyre ingerültebben kérte, menjen ki, s mivel a fiú nem teljesítette a parancsot, bevonult a wc-be sírni.

Forrás: RTLKLUB

Közben a teraszon Leo kifejtette, Marcsi tényleg fegyelmezettebb, megfontoltabb, felnőttesebb a szituációban. "Hagyjad, hagy sírja ki magát, megnyugszik, aztán neki is jobb lesz" - magyarázta Csabának, aki zavartan ücsörgött a többiek között a teraszon.

Az eset előzménye, hogy Anett Stohl András bejelentkezése óta másról sem beszél, hogy őt mennyien utálhatják, mivel őt küldték Párbajozni Marcsi ellen. A mondatot százszor elismételte, számolgatta, hányan utálhatják, evés helyett a hálószobában szomorkodott.

Mikor később mégiscsak kiment a többiekhez, akkor is csak a Párbaj volt az egyetlen témája. Ebből lett elege a lovászfiúnak, aki a maga nyers módján fejtette ki véleményét, amelyet félig vigasztalásnak, félig buzdításnak szánt. Csak rosszul sült el.

A helyzetet végül Katka próbálta megoldani, aki beült a síró Anett mellé, sőt, megpróbálta kirángatni a kertbe. "Nem megyek ki. Csukd be az ajtót! Ha elkezdek sírni nem bírom abbahagyni!" - jött a válasz a földön ülő lánytól, így Katka ott maradt és halkan énekelgetett.