Vágólapra másolva!
A kilencedik Kihívás után lakóink szépen megdicsérték Marcsit a teljesítményéért, kicsit még időztek a kertben, majd párosával félrevonultak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Leo Csabával a jacuzziban áztatta magát, Katka Anettel izzadt a szaunában, Marcsi és Milo pedig egymást nyúzta a Villa különböző pontjain. Anett nagyon szeretett volna a következő Párbajról beszélgetni, de miután ez az új menetrend szerint kizárással jár, Katka jobbnak látta, ha nem folyik bele a szőkeség eszmefuttatásába.

Forrás: RTLKLUB

Ezután nem sok választásuk volt, általános dolgokról kezdtek el beszélgetni. Mint például: milyen meleg van a szaunában, mennyire izzadnak és ki, mennyit fogyott az elmúlt napokban. Ennél sokkal érdekesebb dolgok történtek a jacuzziban.

Forrás: RTLKLUB

Ott ugyanis pezsgés volt, de kőkeményen. Na persze nem a fiúk jóvoltából, hiszen verbálisan ők sem erőltették meg magukat, inkább elmerültek a habokban. A szerelmespár persze ez idő alatt a szokásosat bonyolította. Kisebb élénkülést véltünk tapasztalni a fiúkon, mikor Milo levegőt vehetett végre - anélkül, hogy párbajozó szerelme rajta lógott volna -, de a trió csevegése sem tartott sokáig.