Anett legyőzte Marcsit

Vágólapra másolva!
A két lány diplomatikus Párbaján Anett 72 964 szavazatot gyűjtött össze, így ő térhetett vissza lakótársaihoz. Védettséget már ő sem élvez. Csaba boldog, Milo könnyes szemmel vette tudomásul a hírt.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A kilencedik Párbaj: Klikk a képre!

A két lány már a Villában feltett kérdésekre is visszafogottan válaszolt, ehhez a stúdióban is tartották magukat. Sem Marcsi, sem Anett nem mondott semmi rosszat a másikról, a kellemetlen kérdésekre kitérő választ adtak.

Még a Párbaj izgalmai előtt Milo a Riportszobában elárulta, nagyon félti Marcsit. Reméli és érzi, hogy barátnője erősebb lehet Anettnél, akinek ez a mai volt az első Párbaja. Milo Marcsi komolyságát és komolytalanságát emelte ki: "Felismeri, hogy éppen hogyan kell viselkedni. Hatalmas szíve van, nagy lelke. Nagyon tud szeretni."

Forrás: RTLKLUB

Csaba a Riportszobában bevallotta, reménytelennek érzi, hogy Anettet a Villa falain belül meghódíthassa. "Ez a lány nem csak hogy szép, hanem még esze is van. Csak sokszor nem hagyjuk érvényesülni - a Leo és én" - foglalta össze a lényeget.

Forrás: RTLKLUB

A két Párbajozó lány elismerte, eleinte jó volt a kapcsolatuk, de eltávolodtak egymástól. Anett szerint azért, mert Marcsi egyre több időt töltött Milóval, így nem is volt igazán szüksége barátnőre. Marcsi elmondta, semmi gondja Anettel, bár néha zavarja az, hogy a lány mindenbe beleszól.

Amikor eljött a búcsú ideje, Marcsi nem részletezett semmit, mindenkinek adott egy puszit, Milóval pedig hosszasan ölelgették egymást. Anett búcsúzáskor Csabának megjegyezte: "Kint még találkozunk."