Örömlányok a Villában

Vágólapra másolva!
Anett és Marcsi egy kicsit színpadon lehettek. A feladat az volt, hogy előadják a Kabaré egyik leghíresebb betétdalát, ehhez megnézték a film részletét Liza Minelli előadásában.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A cél az volt, hogy szituációkat kitalálva, saját világukat beleépítve bújjanak a színésznő bőrébe, a többi lakó statisztáljon nekik, egyik meg vegye filmre a műsort. Marcsi és Anett, mint két díva kellett viselkedjen, ahogy közösen táncolnak a fináléban.

A lányok viszont nagy gondban találták magukat a feladat megérkezése után. Nem üvöltött róluk a lelkesedés, Marcsi nyafogott, hogy nem látta a filmet, meg nem is érti a szöveget, mi lesz így vele. Anett próbálta színészkörös emlékeit felhánytorgatni, de nem mentek rendező nélkül semmire. Így a szerkesztők megkérték Katkát, aki látta, sőt kedvelte a filmet, segítsen a lányoknak a szerepértelmezésben.

Forrás: RTLKLUB

Katka remekül megállta helyét, kifestette a lányokat, segített ruhát válogatni, gyorsan rosszlányt varázsolt belőlük, és még koreográfiát is készített. A dal üzenetét, hogy mindenkinek megvan a maga baja, de te csak nevess, hiszen az élet kabaré, sajátjának érezte, és át is adta a lányoknak, akik ezek után már lelkesebben adták át magukat a művészetnek.

A klip forgatása sikeres volt, színházi elemeket is tartalmazott, a fiúk is háttértáncoltak benne. Anettnek annyira megtetszett a kissé utcalányos sminkje, hogy estére is ilyet kért. Marcsi még jobb prosti-szerkóban virított, így ha tényleg ebben fognak párbajozni, igazán izgalmas lesz az esténk.