Nagy utazás

Vágólapra másolva!
Milo játékmester kvíz kérdéseket állított össze lakótársainak, akik egy-egy kellemes utazás reményében küzdöttek meg egymással. A nyaralás alatt újabb feladatok vártak rájuk.
Vágólapra másolva!

Hány kutyája van Anettnek? Hogy hívják Anett testvérét? Melyik szeme beteg Csabinak? Hányszor tusolt le Leo új lakása fürdőjében? Mi Katka kedvenc zeneszáma? Hogy hívják Katka húgát? Ilyen kérdésekre kellett válaszolniuk a lakóknak, akiket a játékmester két csapatra osztott. Katka és Leo négy pontot gyűjtött, Anett és Csaba csak hármat, így az első páros a Seychelles-szigetekre, a második pedig Grönlandra utazhatott el.

Forrás: RTLKLUB

Katka és Leo a szaunában szembesült az újabb feladattal: gyöngyöket kell felhozniuk az óceán mélyéről. Később egzotikus gyümölcsöket és húst is kaptak, hogy délután négyig gyönyörű tálat készítsenek. Anettnek és Csabának halételeket kell készíteniük. Milo, a játékmester délután ellenőrzi és pontozza az eredményt.

Forrás: RTLKLUB

A bundába öltözött grönlandiak fokhagymás halat készítenek, a fűszoknyás Katka húst süt, Leo pedig már díszíti a tálat. Anett nyafog a körülmények miatt, a többiek örülnek a különleges feladatoknak. Milo a legboldogabb, mert ő mind a két ételből belakhat.

Forrás: RTLKLUB