Százharmincnégy nap

Vágólapra másolva!
Marcsi nyolcadikként költözött be a Villába és kilencedikként lépett ki az utca feliratú ajtón. A hónapok alatt barátokat szerzett, szerelmes lett, veszekedett, sírt és nevetett. Íme.
Vágólapra másolva!

2004. január 7. A stúdióban: Az első fekete hajú ápolónő, Marcsi meggyőzően indított, és a végén 31618 szavazattal diadalmaskodott.

Forrás: RTLKLUB

A párkányi lány Esztergomba jár át ápolónőként dolgozni, büszke arra, hogy idáig eljutott, szerinte "az élet jó, de benne győzni kell!". Azt ígérte, hogy segíteni fog Pandorának, aki a legelesettebb szerinte... Stohl rákérdezett barátnője véleményére, miszerint ő igazán bevállalós csaj, nos a válasz rendben volt: ha talál egy olyan fiút odabent, aki megtetszik neki, akkor "Legyen, aminek lennie kell!", és bizony Leót már ki is szemelte magának (vajon ő hogy szavazna?) Aztán a villámkérdések után igazán frappánsan búcsúzott: "A Való Világ olyan lenne nélkülem, mint a szex partner nélkül"
A Villában: A lakók igazán tudtak osztozni Marcsi örömében, a fiúk már az ajtóban elkapták, és körbecipelték az új lakásában, a lányok párnákkal legyezgették. Marcsi sikongatott persze, hiszen úgy járta körbe a villát, hogy valójában percekig nem lépett a talajára.

Január 12.: Marcsi az illuminált állapotban eltöltött este óta küzd a problémával: vajon mit gondolhat róla most Leo? Miután a VillaNővérnek elárulta, nagyon zavarja az eset, hogy akkor este túlságosan közel akart férkőzni a benzinkutashoz, a kertben cigarettázva az illetékesnek is elrebegte bánatát. Leónak szemmel láthatóan jól esett, hogy végre tisztázták a kényes kérdést, megértően bólogatott, majd megjegyezte: "Az sokkal rosszabb lett volna, ha véletlenül én is sokat ittam volna, és történt volna köztünk valami. Nem?"

Január 25.: Marcsi kapja a legtöbb kedves üzenetet kintről, ez erőt adhat neki, míg a nagy többséget általában csak kritizálják.

Forrás: RTLKLUB

Február 7.: Marcsi felismerte, hogy Pandora épp olyan, mint a legjobb barátnője, aki ugyanilyen magába forduló, ő is inkább egy megbízható lelki társat akar, mint száz pasit. A lányok a tornácon üldögélve biztosították egymást, hogy barátságuk őszinte, nem számításból szeretik egymást. Meg akarnak beszélni mindent, nem arra van szükségük, hogy bárki sajnálja őket. Meg is egyeztek rögtön egy sor dologban, például, hogy nem akarnak hamis érzelmeket érezni, de emberből vannak ők is, ezért nem fognak többet együtt aludni a kis fiúkáikkal.