Vágólapra másolva!
Ma este igen nehéz helyzetben voltak lakóink, hiszen újra kiválasztás volt. Hiába szoktak ők már össze, jelölni kellett. 
Vágólapra másolva!

Amikor Lilu bejelentkezett már mindenki a helyén ült és feszülten várta a nehéz pillanatokat. Ahogy mindig, Lilu most is beszélgetett egy kicsit minden játékossal.

Mivel már csak öten vannak, mindenki egyre közelebb érezheti magát a fődíjhoz. Ez természetesen szóba is került.

Forrás: RTLKLUB

Tizedik kiválasztás

Leo, ha utolsóként jönne ki a Villából, először a családját látogatná meg. Katka az apukáját és a testvérét vinné az egyik nyaralásra, a másikra pedig Jenny-t. Milo befektetné a pénzt. Csaba nem tudta eldönteni, hogy kit engedne először csobbanni a saját villája medencéjében, Anett számára pedig még mindig a kocsi a legvonzóbb.

A múlt pénteki Párbaj győztes kifejezte, hogy senkire nem haragszik azért, mert nem őt várta vissza a küzdelemről.

Leo megtekinthetett magáról egy bejátszást, ami arra volt kihegyezve, hogy a fiú nehezen tűri a kritikát. Miután végig nézte közölte, hogy zavarja, hogy amit csinál, máshogy jön le a képernyőn, mint ahogy ő szeretné. Úgy érzi, hogy az emberek csalódtak benne, mert érzéketlennek tartják.

Anett biztos volt abban, hogy pénteken megint a stúdióban ülhet valakivel, mert mint mondta, akit ma este kiválasztanak, az őt fogja kivinni. Milo két jelre számít, de Csaba és Katka is úgy gondolja, hogy esélyes a zöld kendőre.