Megint párban

Vágólapra másolva!
Frenki, a Villa csődöre remekül érzi magát a kinti világban. Ezer meg ezer tervet forgat a fejében, és a szíve is újra foglalt. 
Vágólapra másolva!

- Mi történt veled, amióta elhagytad a Villát?
- Nagyon jól vagyok. Élvezem az életet. Indivel és Segallal megmaradt a barátság, sőt mondhatom, erősödött. Rengeteget bulizunk és motorozunk együtt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

- Tervek a jövőre nézve?
- Azok is közösek. Van, amiről még nem beszélnék, de annyit mondhatok, lesznek izgalmak. Például indítani szeretnénk egy valóságshow-t az Interneten. Az én lakásomat bekameráznánk, mi lennénk a szereplők, de természetesen lennének vendégeink. Bombanők, híres zenészek, sportolók, ismert arcok. Ami nagyon fontos, hogy nem csak a négy fal közé lennénk bezárva, hanem a napi programjainkat is követhetnék az érdeklődök. Fellépés, bulik, motorozás stb.

- Kaptál-e már konkrét felkérést, amióta szabad vagy?
- Igen. A Street Legal Racing szervezett egy gyorsulási versenyt, ahol én voltam a speaker. Annyira jól sikerült a program, hogy most már egész évben én leszek a műsorvezetője a cég további rendezvényeinek.

- Magánélet?
- Nagyon imponál, hogy rengeteg ajánlatot kapok szebbnél szebb lányoktól. Néha vissza is élek ezekkel, de a mennyiség nem megy a minőség rovására! De nemrég találkoztam egy fantasztikus lánnyal, aki úgy érzem megdobogtatta a szívemet. A kapcsolatunk még nagyon friss, de bízom benne, hogy működni fog! A személyét nem fedem fel, ennyi kis titkom maradjon nekem is.

Forrás: RTLKLUB

- Mit szólsz ahhoz, hogy Milo lett a kiválasztott?
- A mai kiválasztás eredménye nem lepett meg, mivel éreztem, hogy Milo fogja kapni. Bízom benne, hogy az egyik kiválasztott Anett lesz, a másik pedig Csaba. Díjaznám ha Anettel párbajozna, mert ellene nyerne és akkor már a fináléban is ott lesz! Én személy szerint neki szurkolok, ő nagyon megérdemelné a fődíjat!