Kié legyen a pénz?

Vágólapra másolva!
Anettnek egy levél miatt meg kellett szakítania a nagy főzőcskézést. A Riportszobában egy bőrönd várta, amelyet csak bent nyithatott ki. Nagyon meglepődött!
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehéz. Mi lehet benne?" - kérdezgette a többieket Anett, és talán ő sikított a leghangosabban a tizenkétmillió forint láttán. "Nem is láttam még ennyi pénzt együtt" - mondogatták a lakók, majd Anett felolvasta a levelet, amelyben az állt, közösen el kell dönteniük, ki érdemli meg a legjobban a nyereményt.

Forrás: RTLKLUB

Leo: "Csabi. Mert munkában, hozzáállásban, akaratban, tisztességben ugyanolyan teljesítményt nyújtott végig."
Csaba: "Leo. Egy csomó mindenben őt rakom az első helyre, mert folyamatosan a tökéletességre törekszik. És hogyha ez a pénz a Leóhoz kerülne, ez nem szóródna szét."
Anett: "Csabi, mert megérdemli, hogy vegyen egy tanyát magának, ami az álma."
Katka: "Leo. Folytonos pozitív és maximális hozzáállásról beszélhetünk vele kapcsolatban. Mindig a maximumot nyújtotta, akár tetszett neki a feladat, akár nem. Egyénileg és csapatban is. Mind a feladatok megoldásában, mind az emberi problémákban, barátként is segített, vagy éppen kiabált - ami kellett."
Milo: "Csabi. Ő az az egy ember tizennégyünk közül, aki megérdemli. Konkrét elképzelései vannak a pénzzel. Katkán is gondolkodtam, mert ő nem csak saját célra fordítaná."

Forrás: RTLKLUB

A döntés tehát gyorsan megszületett. Bár a lakók többsége Csabát tartja érdemesnek a nyereményre, Leónak nagyon jól estek a lovászfiú és Katka szavai. "Annyira szeretném, ha mindenki így gondolná, ahogyan te" - árulta el fojtott hangon barátnőjének.

A ma különösen jó kedvű Anett pedig visszaszaladt a konyhába, hogy Katka segítségével befejezze az ebédet: pillanatokon belül kész a zöldbabfőzelék rántott hússal.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, nyaralások, nyeremények, EB és Olimpia, bikinik és karton sörök!