Leo és Anett háborog

Vágólapra másolva!
Az üzenetek nem kímélték Leo és Katka kapcsolatát, de Anett is kemény kritikát kapott viselkedése miatt. Csak Katka nem háborgott, Leo és Anett rendesen megmondta a magáét.
Vágólapra másolva!

Katka olvasta fel az üzeneteket, amelyek nagy része Leóhoz fűződő barátságáról szól. Leót nem hagyta hidegen a téma, megint ideges lett: "Miért nem lehet felfogni, hogy csak barátok vagyunk? Ágicára egészen másképpen gondolok."

Anett is felháborodott, amiért őt és barátnőjét - Ágicát - tökfejnek titulálta egy üzenet. Az meg teljesen felbőszítette, hogy egy sms-ező szerint Csabát parasztnak tartja. Anett ki is eresztette a hangját. Azt mondta nem érti, hogy az emberek honnan veszik a bátorságot, hogy megítéljék azt, amit ő gondol, és teljesen kiborította, hogy bántják Ágit, aki már nincs is a Villában.

Forrás: RTLKLUB

Anett és Csaba, aranyosak vagytok együtt. Katka, zavaró a vihogásod és a szemedbe logó hajad. C.L.C
Anett, nagyon gáz vagy, semmit nem csinálsz! Csabi lovagolj haza! Katka, Miló, Leo, nagyon szeretlek titeket, millió puszi nektek! Ildi@
Szia Anett. nagyon örülök, hogy te nyerted meg a párbajt! Szurkolok neked! Kutya Anarcs

Sia Milo! Nagyon helyes srác vagy, imádlak, nagyon remélem, a Marcsival való kapcsolatod kint is fog folytatódni! Szurkolok nektek. Légy jó és vidám! Imádlak: Timi!!!
Az első öt kieső színt vitt a villába, a többi kelléknek is rossz. Leo, téged már szidni sem érdemes, mert dicséret lenne! Fefe.

Leo! Veled egykorú srác vagyok, szinten vezető. Tudod, én is azt hittem, mindenhol a munka követelte logikát kell alkalmazni, de mióta leszoktam erről, és nem kötekszem: szeretnek a nők! Hajrá és kitartás!
LEO, UGYE TUDOD, HOGY MILYEN FÁJDALMAT OKOZOL ÁGINAK AZZAL, HOGY MINDIG KATKÁVAL VAGY, ŐT PEDIG NEM IS EMLEGETED?

LEO! A TE PÁRBAJODON 100-AT SZAVAZTAM, MEGBÁNTAM. AZÓTA IS UTOLSÓ MONDATOD JUT ESZEMBE "GABI CSAK OKOSAN" AKKOR KI ŐSZINTE? HAJRÁ CSABI! PE
Katka, levizsgáztál egy ország előtt a hétfői oktatásoddal, ez vagy te. "Lásd a világot egy homokszemben, a mennyországot kis virágban, őrizd a végtelent két kezedben, az örökkévalót egy órában !" Katka, remélem tudod, hogy ezt ki írta? AIKMAN