Milo esti meséje

Vágólapra másolva!
Milo Anettet és Leót hívta ki párbajozni és a nézők úgy döntöttek, a szőke lánnyal küzdjön meg pénteken a táncos fiú. Bár a végeredményt Anett még nem tudja, de az biztos, hogy a zöld kendő már megártott neki...
Vágólapra másolva!

A tizedik Kihívást a szokásos előkészületek előzték meg. A kiválasztott Milo elvonult a többiektől, a lányok hajat vasaltak és sminkeltek, a fiúk is ráncba szedték magukat. A bejelentkezés előtt lakóink tökéletes toalettben ücsörögtek a teraszon, a dohányosok füstöltek, de Leo kivételesen nem kezdett el a cigaretta szervezetünkre gyakorolt káros hatásairól előadást tartani.

Forrás: RTLKLUB

Miután az idő oly' hűvösre fordult, bevonultak a nappaliba, ahol aztán feszült várakozás következett. Hiába a 'lazán balra biccentem a fejem és könyökölök' póz és a semleges témák felsorakoztatása, a deszki fiú roppant ideges volt. Milo testvére a stúdióban eközben elmondta, hogy a barátok és a család közösen döntöttek. Egyértelmű volt mindenki számára, hogy kit javasoljon testvérének.

Stohl András bejelentkezett, Anett bevitte a bőröndöt, Csabát pedig kihívták a Riportszobába. Itt elmondta, Milónak Anettet kellene kihívnia, ami számára bizony "meredek" lenne, majd hozzátette: "Katkát nem hívja ki, mert jóban vannak, én is közel állok hozzá, és így talán Leo lesz a másik."

Forrás: RTLKLUB

Ezután eljött a nagy pillanat. Milo egy mesét mondott el a VillaLakóknak, akik ha nem lenne ilyenkor kötelező, akkor is némán hallgattak volna végig. Fiatal kora ellenére döbbenetesen összeszedetten beszélt a múltról, a jelenről, a jövőről és a ValóVilág játékáról. Anettet és Leót hívta ki párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Miután a műsorvezető elköszönt, a lakók teljesen elolvadtak Milo előadásától, Anett azonban kiabálni kezdett. Megállt az egyik kamera előtt és arra buzdította ellendrukkereit, hogy most eljött az idő, végre küldhetnek rá sms-t. Katka viszont roppant szomorú lett, de azért beállt a többiekhez, akik a felgyülemlett feszültséget golyózással vezették le.

Forrás: RTLKLUB

Anettnek azonban kevés volt a friss levegő, vagy talán túl sok, mert folyamatosan a kamerákkal kokettált, kiabált, ugrált, kényszeresen beszélt és nem igazán tudta, mit is kezdjen magával. Vagy az eredménnyel. Bár ő még ekkor nem tudhatta, hogy a nézők (26439) úgy döntöttek, őt küldik Milóval párbajozni.