Szellemek a Villában

Vágólapra másolva!
A lakók reggel igencsak meglepődtek, amikor a kertben kisebb felfordulást, apró ajándékokat és üzeneteket találtak. Hajnalban szellemek jártak náluk.
Vágólapra másolva!

A reggeli pirkadatban szellemek jelentek meg a Villa kertjében. Marcsi, Ágica, Tommyboy, Frenki és Segal alakját öltötték magukra és kis üzenetek, képecskéket, ajándékocskákat hagytak maguk mögött: névre szóló teniszlabdákat, Tommyboy fehér kalapját, egy kaktuszt, egy tál borsólevest, Marcsi és Milo közös fényképét, egy félig kirakott szívet a kövön.

Forrás: RTLKLUB

A szellemek a tárgyak mellett egyszerre sokat- és semmitmondó üzeneteket is hagytak maguk után: "Milo, száz nap kevés; Leo, csak te tudhatod; Egyszer mindenkire sor kerül." Miután mindent elhelyeztek, rendetlenkedtek egy kicsit a kertben, koccintottak, majd halkan távoztak is.

A lakók ébredés után félálomban szembesültek az üzenetekkel és az ajándékokkal. Rögtön kombinálni kezdtek. Katka megjegyezte, hogy a kaktusz pont azon a helyen áll, ahol Leo szokott meditálni. A fiú persze visszautasította a tényt, s közben azon tűnődött, miért kellett valakinek ráakasztani Katka alsóneműjét a kaktuszra: "Miért nem értiki meg az emberek, hogy mi csak barátok vagyunk?" - hangzott el ezredszerre. Leo Csabát és Milót is megkérdezte, szerintük ilyen-e, ha egy pasi nyomul egy lányra. Mindkét fiú egyetértett Leóval: a helyzet egészen másról szól.

Forrás: RTLKLUB

Milo az üzeneteket látva azt gondolta, a félmondatokat össze kellene illeszteni, úgy biztos kiderül, mi is az üzenet. Leo a falra írt számokat silabizálta, elő is vette a számológépet, hátha úgy kijön egy bűvös szám. A lányok kifejtették, a fél szív csak Marcsi üzenete lehet Milónak, bár valójában az Ágica testébe bújt szellem hagyta Leónak, csakúgy mint a raktárba rejtett borsólevest.

Forrás: RTLKLUB

A lakók abban is megegyeztek, valószínűleg Indián, Frenki, Segal, Ágica, Tommyboy és Marcsi keze van a dologban. Azzal kapcsolatban már megoszlottak a vélemények, hogy a lakók saját kezűleg hagyták-e itt a kis ajándékokat. Mindenesetre a meglepetések elgondolkoztatták az öt lakót, akik azóta sem értik, mi történt, csak hosszasan néznek maguk elé.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Bikinik és karton sörök, Olimpia és EB, nyaralás és nyeremény!