Csaba büntetései

Vágólapra másolva!
Csaba ma nem bírt magával, így nem egy büntetést kapott a VillaManóktól. Titkos küldetéseként nem hagyhatta aludni a többieket, majd börtönbe kellett vonulnia.
Vágólapra másolva!

Csaba a Riportszobában elolvasta a titkos küldetésről szóló levelet, amelynek az volt a lényege, hogy este 8-ig sem aludni, sem feküdni ne hagyja lakótársait. Kis mosollyal az arcán tért vissza a többiekhez, akik azonnal gyanút fogtak.

Forrás: RTLKLUB

Csaba túl feltűnően kérlelte a nappaliban fetrengő Milót, hogy jöjjön ki a kertbe mozogni egy kicsit, a lakók így rájöttek a turpisságra. Válaszképpen mindannyian pihentek tovább és kaján mosoly kíséretében közölték Csabával, semmi kedvük megmozdulni. Leo végül megkegyelmezett barátjának, kiment vele a kertbe, s később a többiek is csatlakoztak.

Csaba és Leo felelevenítette a gyermekkor összes értelmetlen és buta játékát a bicskázástól a víz alatti lélegzet-visszafojtásig. A bizalom-játékban összekapaszkodva mentek át a medence fölött. Nekik sikerült is szárazon megoldaniuk a feladatot. Ám amikor Milo próbálta meg ugyanezt Csabával, a lovászfiú a medencében találta magát.(video!)

Forrás: RTLKLUB

A nagy kaland után talán Tommyboyra emlékezve, talán csak úgy, vagy ki tudja, miért belerúgott a medence feletti mini-kamerába. Így aztán nem úszhatta meg a büntetést: a VillaManók börtönbe küldték, vagyis a Riportszobába száműzték. A börtönőrök saját lakótársai, akik tizenöt percenként váltják egymást. A rendbontó csak kenyeret és vizet vehet magához.