Külföldről is sokan nézik a Való Világot

Vágólapra másolva!
Tegnap 5 284 látogató nézte meg a honlapot külföldről, ők közel 33 ezer alkalommal kattintottak, miközben figyelmesen tanulmányozták a luxusvillába zárt fiatalok életét.
Vágólapra másolva!

Tegnap összesen 60 ezer reality-rajongót érdekelt annyira a Való Világ, hogy interneten is felkeresse az oldalt. Ők közel 350 ezer alkalommal kattintottak a honlapon, azaz ennyi cikket, képet és videót néztek meg. Januárban, mikor kezdődött a show és még olyan - igen vegyes megítélésű - szereplők is bent voltak, mint Segal, Padora vagy Szilvi, ennél valamivel nagyobb volt az érdeklődés a hivatalos site iránt: akkor egy átlagos munkanapon 78 ezren kereseték fel a valovilag.origo.hu-t és sokkal szorgalmasabban, fegyelmezettebben kattintottak (naponta 640 ezer klikk, nem rossz).

Forrás: RTLKLUB

Lasszó Lassie még bent

Az első két-három hónapban még gyakrabban voltak botrányos bulik, csúnya berúgások, borzalmas üvöltözések - így, a játék végére már mindenki igyekszik összeszedni magát. Ha már eddig kihúzták, a végén nem szeretnének hibázni.

A csökkenés a honlap esetében természetes folyamat, így volt ez a VV1 és a VV2 esetében is. A botrányosabb, hisztire hajlamos, vagy éppen szexmániás szereplők már kiestek, kiszavazta őket a rendesebb, hétköznapibb fiatalokat kedvelő közönség. Aggódásra azonban semmi ok, a jelenlegi számadatok így is magasabbak, mint az előző két széria végén.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban