A mese vége

Vágólapra másolva!
Milo meséjének főszereplője 88 643 szavazatot kapott. A királyfi így visszatérhetett a Villába, bár ott csak Katka várta. A kihívott királylány, Anett, 42 927 szavazatot gyűjtött össze.
Vágólapra másolva!

Percekkel a Párbaj előtt Stohl András Katkát megdicsérte a Riportszobában, amiért szépen összetartja a csapatot. A lány elárulta, ösztönösen foglalkozik a többiekkel. "Milót testvéremként szeretem" - állította a szőke lány, aki az utóbbi hetekben néhány kilót felszedett magára. Erre a műsorvezető is felhívta a figyelmét. " Átmeneti állapot, de rosszul viselem" - reagált Katka.

Forrás: RTLKLUB

A tizedik Párbaj: Klikk a képre!

Csaba a Riportszobában szomorúan mondogatta, hogy nehéz helyzetben van, mert egy haverja és egy olyan lány Párbajozik ma, aki közel áll a szívéhez. "Szeretném, ha Anett jönne vissza, de attól tartok, Milo legyőzi."

Forrás: RTLKLUB

A két Párbajozó szembesült azzal, hogy nem egyszer egymás neve alá rakták a kiválasztó jelet. Milo hatszor jelölte Anettet, a lány őt négyszer. A Villa legfiatalabb lakója szerint az első napok sorsdöntőek voltak, akkor kezdtek kialakulni a kapcsolatok, és ők akkor Anettel elkerülték egymást. Anett bevallotta, ő csak visszaadta Milónak, ami járt.

Forrás: RTLKLUB

Pár perc múlva eljött a búcsú ideje, de sem Milo, sem Anett nem mondott nagy szavakat. Mindketten nagy lendülettel indultak el a stúdió felé.