Milo kattog

Vágólapra másolva!
Még fel sem ocsúdott a reggeli üzenetrengetegből, Milo már mehetett is beszélgetni róluk a Riportszobába. A Villanővér próbálta a helyzet naposabbik oldalát mutatni.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Azt még értem, hogy 'Hagyma, jó étvágyat', meg az is rendben van, hogy Marcsi visszaküldte a gyűrűmet, hisz én kértem, az szerencsehozó a Párbajra. De itt volt az a kis cica, amit adtam neki, de azt nem szeretem, ha ajándékot visszaadnak. De ezen nem érzem a parfümömet, lehet, hogy nem is az, hanem a párja neki. Volt még ilyen felirat, hogy 'Milo, száz nap kevés', meg volt egy ilyen két szívecskés rajz.

Nem tudom elhinni, hogy három napja, reggelente rendszeresen visszajárnak a lakók. Szerintem ezek ti vagytok, manók, mintha szurkálódni akarnátok, de ezt rólatok nem feltételezem, biztos csak megmondta valaki. Persze be vagyunk tompulva, csak a rosszat látjuk már folyton, lehet nem így van, lehet hogy Marcsi járt bent tényleg szellemként.

Forrás: RTLKLUB

A párbajtól azért félek, szerintem engem fognak kitenni, azon kattogok, akik engem szeretnek, azért szavaztattak össze Anettel, mert Leóval nem lett volna esélyem, de a szavazatszámok alapján attól tartok, hogy én fogok kiesni.

Mindjárt itt a vége, most már annyira érezzük, végig akarjuk csinálni. Nem akarok már több pofont kapni, igyekszem majd a jót látni, megígérem neked, Villanővér.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban