Leo kötekedik

Vágólapra másolva!
A Párbajról csak Katka várta vissza győztesen visszatérő Milót. Katka örömét azzal magyarázta, még korábban, hogy Milót testvéreként szereti. Leo ezt nem tűrte szó nélkül, először Csabának adta elő a véleményét, hogy a ceglédi lány viselkedése nem őszinte, aztán magának Katkának is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ezen össze is kaptak rendesen, Leo taktikával vádolta meg barátnőjét, akinek ez persze nagyon rosszul esett. El is kezdtek veszekedni a hálószobában, de szerencsére megjöttek az sms-ek.

Leo értetlenül fogadta a Katkához fűződő kapcsolatáról szóló sms-eket. Utána már csak ezekről, a nekik és róluk szóló üzenetekről beszéltek:
- Majd én eldöntöm, ki a barátom, kibe vagyok szerelmes - önérzeteskedett Leo. - Ha ilyen hülyének tartasz, hogy engem ez befolyásol, nem értem. Miért ciki megmondani egy nőnek, hogy jó feneke van és kívánatos? Ezt én mindig el fogom mondani, ha el akarom.
- A tököm szerelmes beléd - nevette el magát Katka, és ezzel a békülés útjára léptek.
- Megbeszéltük?
- Meg - zárták le a vitát.

Leo egy kicsit idegeskedett még, feszültnek érezte magát, kissé izgul a következő párbaj miatt, árulta el. Zavarában enne is, meg nem is, végül úgy döntött, fáradt, le akar feküdni.

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban