Nagy alakítás

Vágólapra másolva!
Hiába volt valamennyire kiszámítható az utolsó kihívás eredménye, Leo tett róla, hogy mindenki izguljon egy kicsit.   
Vágólapra másolva!

Kilenc óra után pár perccel kezdetét vette a VV3 utolsó kihívása. Először is megnézhettük, hogy mit gondoltak a régi Villalakók a mai kihívásról.

Szinte mindenkinek az volt a véleménye, hogy Leo Csabát és Milót fogja kihívni, mert Katka a legjobb barátja. Arról már megoszlottak a vélemények, hogy a kutas végül kivel megy majd párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Az utolsó kihívás pillanatai

Később, amikor a Villát kapcsolták Stohl András feltérképezte a kiválasztott fiú kapcsolatát a többiekkel. Megmutatták nekik, hogy milyen feszültség volt Csaba és Leo között, majd a veszekedéseket Katkával, de nem maradt ki a jeldobálás Milóval sem.

A lovász szerint haverok maradtak, a ceglédi lány egészséges vitáknak nevezte a látottakat, Milo pedig teljesen biztos abban, hogy ő megy Párbajozni, nem a jelek miatt, hanem a rangsor miatt.

Csaba szerint Katka lenne csak képes nyerni Leóval szemben, Katka véleménye pedig az, hogy Csaba tudna győztesen kikerülni Leo mellől.

Ott volt a stúdióban Leo édesanyja, aki tanácsként a következőket mondta: "Nem adunk tanácsot, mert azt gondoljuk, hogy te már régen tudod, hogy kinek adsz kendőt. Szeretünk, és bízz magadban kisfiam".

A meglepő tanács után következett a meglepő kihívás. Leo először is felvázolta, hogy büszke arra, hogy megismerkedett társaival és most már azt mondja, megérte Villalakónak lenni.

Ezután kiosztotta a kendőket. Katkának, Milónak és végül Csabának. Kijelentette, hogy valakinél ott van az ő kendője.

Forrás: RTLKLUB

Mindenkihez szólt egy pár szót, végül Katkához lépett. "Katka! Neked a szemed mindent elárul, nem tudsz hazudni nekem, mert a barátom vagy. Ez így van most is, tehát az nem a te zöld kendőd, hanem az enyém." Ezzel visszavette a meglepett lánytól a Párbajra hívást szimbólizáló kendőt.

Alakítása bámulatos volt, izgalmat vitt az eseményekbe, a többiek hosszú percekig csak néztek szó nélkül.

A végeredmény tehát, hogy Leo kihívta Milót és Csabát. Önöknek negyvenöt percük volt, hogy eldöntsék kivel párbajozzon holnap a fiú.

Ahogy mindig, Önök döntöttek. Milo 34383 szavazatot kapott, míg Csaba 37246-ot. Ennek értelmében tehát Önök Párbajozni küldték Csabát, Leóval, valamint kijelenthető, hogy Katka és Milo biztos finalista.

Ajánlat: