A harmadik finalista

Vágólapra másolva!
A mai Párbaj meglehetősen izgalmas volt, ugyanis a két játékos fej fej mellett haladt szinte a show végéig. Amikor azonban borultak a fantomképek kiderült, hogy a Való Világ 3 utolsó Párbaját Leo nyerte.  
Vágólapra másolva!

A Párbaj előtt Lilu megmutatta, hogy a grafikon szerint Csaba megy párbajozni. A Villalakók szinte egyszerre hördültek fel, amikor meglátták, hogy mennyi szavazat érkezett a két fiúra.

Forrás: RTLKLUB

Milo talán fel sem tudta fogni, hogy nem Párbajozni megy, hanem egész egyszerűen az utolsó három egyik tagja lett. Leo az este folyamán többször elmondta, hogy érzi Csabával fog megküzdeni, ezért egy fejbiccentéssel nyugtázta a látottakat, de ideges lett.

A riportszobában Katka kifejezte, nagyon örül annak, hogy Milo finalista és egyelőre még nem fordult meg a fejében, hogy mostantól a deszki fiú az ellenfele. A mai estétől természetesen azt várta, hogy Leo kerüljön vissza a játékba. Csak annyit tudott mondani, hogy bízik a nézőkben.

Milo még magához sem tért az előbbi meglepetésből. Ő azonban nem tudott tippelni a végeredményt illetően, de azt elmondta, hogy Csabát várja vissza.

Forrás: RTLKLUB

A riportszoba után Lilu az este két főszereplőjéhez fordult. Leo nehéz szívvel ment párbajozni, mert mint mondta "a legrosszabb az utolsó Párbajon kiesni."

Ám a mai este nem csak ettől volt különleges, hanem attól is, hogy Leo és Csaba barátok, ezért ez a küzdelem nagyon fájó volt mindkettőjüknek. Csaba szerint bárhogy is alakul az eredmény, nem fogja befolyásolni a barátságukat.

Bejátszások sora következett. Leo példamutató viselkedéséről és társai pozitív véleményéről. Ez láthatóan jól esett a kutasnak, és elmondta, hogy már ezért volt értelme a Villába költöznie. A lovász is megjegyezte, hogy ő is tanult barátjától, mégpedig azt, hogy nem árt gondolkodni, mielőtt valamit mond.