Mindent Frenkiről

Vágólapra másolva!
Katka utoljára tette tiszteletét a Riportszobában, ahol nem csak a kezdetekről és Leóról (video) beszélt hihetetlen őszintén, hanem a sokak által elítélt viszonyáról is, amit Frenkivel folytatott a Villában.
Vágólapra másolva!

"Viccet csináltunk belőle valahol, de azért elég komoly dolog volt ez. Bennem kezdett kialakulni valami, de amikor Frenki rákérdezett én persze azt mondtam, hogy ó, semmi nincs. Persze. Én nagyon szeretek szeretni, és nagyon szeretem kimutatni, hogy szeretek.

Forrás: RTLKLUB

Éreztem két nap után, hogy egy ölelés, egy összebújás mennyire jólesik. Ezek a dolgok közelebb hoztak hozzá. Ez sokáig tartott nálam, még talán most is tart. Nem tudnám megfogalmazni, de hiányzik nekem.

Három-négyhetes viszonyunk volt és tudom, hogy ő nem érzett irántam semmit, de én mégis érzek még dolgokat. Igazából nem érzelem hiánya miatt tettem a pontot a kapcsolat végére, hanem azért, mert én egyedül jöttem, magamért jöttem.

Forrás: RTLKLUB

Egyedül vagyok itt bent, ne mások által ítéljenek meg, magamért ítéljenek. Ezért döntöttünk úgy, hogy lezárjuk az egészet. Nem tudom, hogy ment volna a lezárás. Ha nagyon összeszorítottam volna a fogamat, ment volna, de igazán azért alakulhatott így, mert Frenki kint maradt. Mi pont aznap beszéltük meg, hogy legyen vége és így sikerülhetett."

Ajánlat:

Ismét lesz nyár!
Sördögök és tündérek: lányok a pályán
Sziget Fesztivál, ezer fotóval
Nemi vágyserkentő - hangyából
Budapesti strandok, sok képpel