Testi-lelki kiképzés

Vágólapra másolva!
Katka fiúkat megszégyenítő módon hajtotta végre a kommandósok által bemutatott feladatokat, Leo pedig némán tűrte a lelki tréninget.
Vágólapra másolva!

Lakóink a kiképzőtisztek segítségével közelharci kiképzésben részesültek, valamint az ízületek elleni támadást is elsajátították. Ezután fegyvereket kellett szétszedniük, majd összerakniuk, de olyan fizikai kiképzést is kaptak, melynek segítségével vágást és szúrást tudnak elhárítani. Milo, Csaba és Katka rettenetesen élvezte a kemény edzéseket és a hajnali rendbontással ellentétben, a feladatok nagy részét fegyelmezetten hajtották végre.

Forrás: RTLKLUB

Leo nagyon elanyátlanodott, hiszen míg a többiek keményen harcoltak, ő csak nézni tudta őket. A kommandósok vezetője (kinek pszichológusi diplomája is van) őt éppen ezért egy kemény lelki tréningben részesítette. "Merev vagy és feszült. Békülj ki magaddal, ne akarj mindig másoknak megfelelni. A többiek csak azt látják, hogy kattog az agyad, s ilyenkor nem arra gondolnak, hogy magaddal harcolsz, hanem joggal gondolhatják azt, hogy taktikázol.

Te egy értelmes, kreatív, gondolkodó ember vagy. Ezt nem kell mindig, mindenkinek bizonyítani. A tiszteletet nem megkövetelni kell, ki kell érdemelni. Nem engeded közel magadhoz az embereket, nem engeded, hogy lássanak." A benzinkutas némán hallgatta végig a mentális kiképzést.

Forrás: RTLKLUB

Miután a csapat letudta az egyéni versenyeket is és megkapták az okleveleket, a kommandósok elhagyták a Villát. A srácok egyenként gratuláltak Katkának, aki fiúkat megszégyenítő módon küzdött. Leo lefeküdt aludni, Csaba pedig kijelentette: Azt hittem, ma megdöglök.