Leo magába néz

Vágólapra másolva!
Leo is hosszasan beszélgetett a VillaNővérrel a kezdetekről, a Párbajokról, saját jó és rossz tulajdonságairól. Azt is elárulta, mi mindent köszönhet a játéknak.
Vágólapra másolva!

A feladatokról: "Sokszor másoknak akarok megfelelni, nem tudom megmagyarázni, miért. A mai világban nem értékelik a teljesítményt, és én be akarom bizonyítani, hogy ez mégis fontos. Egymásnak is meg kell felelnünk. Nem csak itt, a Villában, hanem a mindennapi életben is.

Forrás: RTLKLUB

Ha egy-két srác elkezd gondolkozni azon, hogy igenis fontos a teljesítmény, akkor ért valamit az egész. Ha tudom, hogy képes vagyok valamire, akkor azt megpróbálom maximálisan megcsinálni. Ettől lesz jó valami, hogy mindent beleadunk és aprólékosan mindenre figyelünk."

Az önismeretről: "Van egy oldalam, amit sokan nem ismernek, csak a szüleim. Amilyen itt bent vagyok, aztán meg ők nem ismerték eddig. A kettő együtt működik. Biztonságosan kell éreznem magam egy társaságban, hogy feloldódjak. Itt bent ezt nagyon ritkán éreztem. Katka olyan, hogy bármit lehet neki mondani, lehet, hogy két percig haragszik, de utána minden rendben van. Én ilyenkor érzem jól magam."

A győzelemről: "A sok kicsi feladatnak a nagy célja a játék megnyerése, ezért szeretném megnyerni a játékot. Kaptam néhány olyan sms-t, hogy valakinek a példaképe vagyok - ezzel már sokat nyertem. Kicsiben már megtörtént, amit szerettem volna."

Forrás: RTLKLUB

A tanulságokról: "Vannak hibáim is: Nem szabad úgy viselkedni, hogy az emberek azt érezzék, hogy játszom a többiekkel. Nem szabad meggondolatlanul szólni emberekhez, nem szabad önzőnek lenni. Nem szabad túlzottan ragaszkodni az elveimhez.

A legfontosabb dolog, ami az én életemben fogyatékos, az az érzelmeim kimutatása. Ha nem is tanultam meg, hogyan kell ezzel bánni, de rengeteg olyan érzéssel találkoztam, amivel még soha. Lehet, hogy nem voltam vele teljesen tisztában, mit jelenthet igazán szeretni valakit. Soha nem éreztem például, hogy ennyire szeretem a lánytestvéremet."