Vágólapra másolva!
Már csak pár óra és véget ér az önként vállalt rabság, az öt hónapja tartó valóságshow. 156 nap - ez még egy luxusjachton is hosszú idő! Megvizsgáljuk, ki mit tesz ebédidőben, táplálkozás helyett.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Szácsássz! Ubé borákvácijjá - énekli a szláv gyökerekkel rendelkező Milo a jacuzziban, tán nem pont ezt, nem pont így, de valami hasonlót. A pezsgőfürdőben áztatja testét, vélhetően utoljára. Előbb nagy beleéléssel, félig könnyes szemmel dalol szerb popzenét, majd elgondolkodva szippant a cigarettából: vége a nagy semmittevésnek, a 11 órás kelésnek, a kozmikus punnyadásnak, jönnek az interjúk, a sikoltozó kamaszlányok, az autogramért kapálózó kisgyerekek és az ölelő, puszilgató nagymamák. - A mai nap az utolsó buborék a pezsgőfürdőben - gondolhatja, persze lehet, hogy csak Marcsi jár az eszében.

Forrás: [origo]

Leo nem takarékoskodik, bőszen folyatja a vizet, közel fél órája mosogat, tisztogatja mosogató környékét. Precíz műgonddal sikálja a csapot, a poharakat, közben alig-alig kommunikál, nyilván csak a Fináléval törődik. Katka látszólag laza, már nem gondol Justinra, Frenkire, kedvenc villatársára, Jennyre: csak a nagy tisztaság érdekli. Hosszan törölgeti az asztalt, alaposan megvizsgálja, nehogy egy porszem is megüljön a csillogó felületen. Hiába minden, az egész úgyis poros emlék lesz pár év múlva.

Ajánlat:

Mégis lesz nyár!
Hízlal a teljes panzió
Cicciolina újra vetkőzik
180 millió - elvesztett szelvénnyel
Leleplezték a csimpánz-casanovát