Az utolsó órák gyötrelmei

Vágólapra másolva!
Ólomlábakon döcögnek a percek a Villában. A Finalisták precízen kitakarították a Villa minden zegzugát, azóta pedig furfangos módszerekkel próbálják múlatni az időt.
Vágólapra másolva!

A takarítást csak Milo vette könnyedén, aki inkább a jacuzziban ázott és szerb dalokat énekelgetett nagy átéléssel. Ez alatt Katka és Leo a Villában sürgött-forgott. Leo a konyha eszközeit tisztítgatta, minden egyes négyzetcentimétert lesuvickolt, amit ugyan egy néző sem fog észrevenni, de ő legalább órákra lefoglalta magát.

Forrás: RTLKLUB

Katka hamar megunta a takarítást, aztán Milóval társalgott arról, mi mindent lehetne csinálni a következő néhány órában: "Elszívunk egy doboz cigit, alszunk, vagy valami." Milo nem értett vele egyet, közölte, hogy ő képtelen elaludni, annyira izgul.

Forrás: RTLKLUB

A VillaManók rövid időre a Riportszobába küldték a lakókat, itt még Milo is megpróbálkozott az alvással - nem nagy sikerrel. Csak Leónak sikerült álomba szenderülnie. Katka és Milo zenei kívánságokat továbbítottak a VillaManóknak, majd sorra vették a filmeket, amelyekben Stohl András szerepelt.

A három Finalista vár. Már csak néhány óra, és a Villabeli semmittevést felváltják a Párbaj eseményei. Addig erőt gyűjtenek és kínosan ügyelnek arra, hogy még véletlenül se mondják ki legbelső gondolataikat, nehogy megbántsák egymást, hiszen mindannyian a győzelemre vágynak.