Vágólapra másolva!
A Finálé előtti másfél óra óriási feszültséggel és semleges, elterelő témák felsorakoztatásával telt. Ezen persze senki sem csodálkozik, hiszen a három finalista életük talán legizgalmasabb pillanatait élik majd át ezen az éjszakán.
Vágólapra másolva!

16:50: Lakóink egy ideig a Riportszobában dekkoltak, most viszont már a nappaliban bámulják a képernyőt. Vicces bejátszásokat nézhetnek meg a VV3 lakóiról, s magukról is.
17:30: Leo elmondta, nagyon jót tett neki egy kis nevetés. Most azonban kint ülnek a teraszon, és feszülten beszélgetnek olyan semleges témákról, mint pl. az idő múlása...
17:50: A finalistákat roppant mód zavarja a szakadó eső. Ez persze érthető, de nyilván ma a verőfényes napsütés is idegesítené őket. Hogy eltereljék gondolataikat, Katka úgy dönt, pakolják be a bőröndöket a raktárba.

Forrás: RTLKLUB

18:02: Az lesz a legrosszabb, mikor felöltözve ülünk - sóhajt Leo, aki most még egy szál törülközőben lófrál a Villában és tiszta ideg, mert nem tudja levágni a körmét.
18:30: Leo és Katka még zuhanyoznak, Milo viszont már talpig felöltözve áll a tükör előtt és teljesen meg van elégedve azzal, amit lát. Jól nézek ki! - kiáltja saját tükörképének.
18:50: Milo nőket megszégyenítő módon kezeli a hajlakkot és a parfümöt. Nem csodálkoznánk, ha az illatfelhőtől, ami körülveszi, idővel elkábulna. Azért még fúj egy kicsit...

Forrás: RTLKLUB

19:02: A fiúk már a fellépő ruhájukban ténferegnek a Villában, Katka viszont még csak a hajvasalásnál tart.
19:20: A cicidet felnyomtad? - kérdezi Leo Katkát, aki egy szégyenlős nemmel válaszol. Gyönyörűen áll a lányon a visszafogott fekete estélyi ruha.
19:30: Mindenki elkészült és már roppant izgatottan várják Stohl András bejelentkezését. Leo a medence szélén áll, Katka a teraszon dohányzik, Milo pedig idétlenkedik. A Finálé pár perc múlva elkezdődik!

Ajánlat:

Mégis lesz nyár!
Hízlal a teljes panzió
Cicciolina újra vetkőzik
180 millió - elvesztett szelvénnyel
Leleplezték a csimpánz-casanovát