Ágica nem beszél Leóval

Vágólapra másolva!
Csak Katkával és Leóval nem tartja a kapcsolatot Ágica, aki programról programra rohangál Miskolcon, de tervezi, hogy hamarosan visszatér a munkahelyére. A sajtó mellett a férfiak rohamait is vissza kell vernie. Az utóbbi könnyen megy, hiszen a szíve még foglalt.
Vágólapra másolva!

Ágicának sok mindent kellett megemésztenie az elmúlt hetekben: elvesztette a Párbajt, bosszankodott az újságcikkeken; a Finálét nem szerelme nyerte, majd kiderült, Leo nem is lehet a szerelme. Sok-sok program közepette értük utol, amikor szüleitől Miskolc felé autózott. Ágica vidáman, feldobottan válaszolt a legkeményebb kérdésekre is. Íme.

Forrás: RTLKLUB

Mit szólsz Milo győzelméhez?
- Gratulálok neki, nagyon őszinte, nagy szívvel rendelkező fiatalembernek ismertem meg. Leo második helye miatt kicsit szomorú voltam, de azért örülök Milo győzelmének is.

Mi okozhatta, hogy a nézők nem Leóra szavaztak?
- Lehet, hogy Milo érzelmileg többet mutatott magából, és ez szimpatikus volt a nézőknek. Leo visszafogta magát - az érzelmei terén is.

Mi lett veletek? Mi lett a nagy szerelemből?
- Semmi. Semmi különös nincs köztünk. Lehet, hogy az utóbbi időben mindketten túl fáradtak és türelmetlenek voltunk mindenhez. Ő nem ért meg engem, pedig csak egy kicsit szerettem volna vele lenni, átölelni, beszélgetni. Ez komoly vitákat szült. Én hazajöttem Miskolcra, ő Budapesten maradt. Semmilyen kapcsolatot nem tartunk egymással, telefonon sem beszélünk.

Hogyan viseled a nagy váltást?
- Az első ilyen nap nagyon nehéz volt, Leo nagyon megbántott a viselkedésével. Akkor tettem pontot a kapcsolat végére. Nem volt jó kedvem, de dolgom akadt elég: műsort vezettem egy rendezvényen, egy helyi focicsapat kezdőrúgásra kért fel, sokat voltam a családommal, így most már jobban vagyok. Bennem van ez a fiú nagyon, de mennem kell tovább, élni a saját életem.

A többiekkel milyen viszonyban vagy?
- Milót nagyon szeretném felhívni, de eddig nem sikerült beszélgetnünk. Mindenkivel tartom a kapcsolatot, Anettel állandóan együtt vagyunk. Katka az egyetlen, akire nem vagyok igazán kíváncsi, mert úgy érzem, nincsen közös pontunk.

Visszatértél már a régi életedhez?
- Nem teljesen. Még nem dolgozom, de hazajöttem Miskolcra. Ma takarítottam, ebédet főztem, hazamentem a családomhoz - így telnek a napok. Sok felkérést kapok rendezvényekre, így ezrével vannak a programok. Csak utószezonban utazom Egyiptomba, egyelőre még nem tudom, kivel, de lehet, hogy anyukám lesz az útitársam.