Okit a rendőrök vitték el

Vágólapra másolva!
Hogy pontosan hová is vitték a rend őrei a pesti éjszakában mulatozó mezőtúri rockert, az nem derült ki. Hogy honnan, mikor és mivel, az már megvan. Oki kikapcsolta magát.
Vágólapra másolva!

Az [origo] egyik szemfüles, igen éber újságírója az éjjel találkozott a Való Világ első szériájának legnagyobb sörfogyasztójával, a hajnali jeti-támadások főszereplőjével, a pingvinek urával. A következőkről számolt be a honlap szerkesztőinek:

Forrás: RTLKLUB

"Hajnali kettő körül történt. A Dohány utca környékén van egy kocsma, talán Katapult a neve. Ott mulatozott Oki, rövid hajjal. Először csak őt láttuk, mikor megjelent. Kivel volt, mit tett, nem figyeltük. Egy idő után két rendőrautó beállt a kocsma elé, kiszállt vagy négy rendőr. Többen körülvették őket, beszéltek hozzájuk. A főszereplő Oki volt és egy fickó, akinek ragtapasz volt a szemöldöke helyén. Aztán akció volt, arra lettünk figyelmesek, hogy az egyik rendőr megmarkolja Oki pólóját, erőszakosan, kifejezetten durván megragadta őt. Okit odaállították a rendőrautóhoz, lábak terpeszben, kezek az autón, motozás volt. Aztán úgy tűnt, hogy elviszik - hogy bevitték-e az őrsre vagy csak pár sarkot mentek, azt nem tudni."

Okit délelőtt is hasztalan próbáltuk elérni, de ebéd után sem kapcsolta be csinos, nyakban hordható mobilját. "A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható" - mondja ilyenkor egy steril női hang, mi meg nem jutunk közelebb a megoldáshoz. Annyi biztos, hogy Oki egy jóindulatú, barátságos csibész volt még egészen a közelmúltban is - így reméljük, csak azért vitték el, mert autogramokat kellett osztania a hajnali rendőrkapitányságon. A ragtapaszos fickó pedig nyilván a netes Oki Fan Club alapítója lehetett.

Judas Priest: őszinte este a PeCsábanhttp://www.origo.hu/nyar/20040617judas.htmlRasszista fagyi és horror-show a Balatonnálhttp://www.origo.hu/nyar/20040617rasszista.htmlBörtönlázadási terv - pár meccs miatthttp://www.origo.hu/nyar/20040617bortonlazadasi.html2004 nyara - képekbenhttp://www.origo.hu/nyar/200406162004.htmlBikiniben ingyen jár a bútorhttp://www.origo.hu/nyar/20040616bikiniben.html