Olvasói vélemények

Vágólapra másolva!
Mindenki nagy örömére összeszedtük a VV3 honlapján megjelent szavazások végeredményét, a közvélemény-kutatások adatait. Érdekli, mit gondolnak embertársai Tommyboyról, Ágicáról és a többiekről? Érdekli, miképp vélekedik a nép? Nosza, csemegézzen bátran!
Vágólapra másolva!

A 2004-es év legelső szavazásában arról kérdeztük a netezőket, vajon a ValóVilág korábbi lakói közül, kinek van esélye könnyűzenei karrierre. A szavazók 42%-a gondolta úgy, hogy a szárnypróbálgatásokon túlesett VV1-es Ágika a legesélyesebb.

Rögtön utána a VV2-es Anikó következett, akinek - azóta már óriási számban elkelt albumát családtagjain kívül talán csak férfi ismerősei vásárolták meg - érthetetlen módon 24%-ot adtak az olvasók. Oki, Hajni és Leslie osztozott a harmadik, valamint a negyedik helyen. A futottak még kategóriájába Béka és a Solya-Mónika duett került be.

Forrás: RTLKLUB

A ValóVilág3 indulása után arra voltunk kíváncsiak, vajon mit várnak a nézők az új szériától. A 34163 szavazó több mint fele kívánt szexet látni, 30%-uk akart humort, s csak ez után következtek az olyan unalmas dolgok, mint a barátság a könny és a dráma.

Forrás: [origo]

Január közepén próbáltuk elintézni Britneyt, Madonnát és Ronaldót, de épp nem értek rá. Bin ladent is kerestük, de sehol nem találtuk. Elvis és Kurt Cobain már halott. Nem tudtuk, ki lenne jó első sztárvendégként? A honlap látogatói figyelmen kívül hagyva Ciccolina vetkőzésre való hajlandóságát, Németh Kristófot hozták ki győztesnek az igen impozáns versenyzők közül:

Kokó - 1183 szavazat - 6.6 %
Pataky Attila - 1986 - 11.0 %
Cicciolina - 5260 - 29.2 %
Erdei Zsolt - 990 - 5.5 %
Bálint Antónia - 2553 - 14.2 %
Németh Kristóf - 6048 - 33.6 %
Összesen: 18 020 szavazat