ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Bombera Krisztina Amerikáról, leszbikusságról, családról
2003. július 2., szerda, 14:02

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Bombera Krisztina, a nagy port kavart Kóla, puska, sültkrumpli című filmről rendezett június 24-i kerekasztal-beszélgetés után az [origo] olvasóival is megosztotta véleményét Michael Moore munkájáról. A tv2 műsorvezetője Amerika elemzése mellett válaszolt az alakjával kapcsolatos kérdésekre, valamint elmondta, hogy a leszbikusság egyáltalán nem taszítja, és hogy legszívesebben azonnal gyereket szülne.


"Hagytak kócosan, ferde szájúan" 1/3. oldal >>

Ajánlat
Tekintse meg képgalériánkat is!

Szerinted hogy kerülhet be a tévébe, aki külsős és senkit sem ismer? (DonPedro_)

- Mostanában nagyon nehéz. Amikor az évfolyamom bekerült, akkor indultak a kereskedelmi tévék, és szippantották fel a népet tömegesen. Egy évvel később már szinte egy új embert sem vettek fel hozzánk a hírosztályra. Akit azóta felvettek, az már ismert volt a szakmában, direkt őt keresték, nem csak úgy, munkaerőt. Nekem nagy mázlim volt, nem hiszem, hogy ma sikerülne, de senkinek nem akarom elvenni a kedvét.

 

Miért nincsenek új arcok? Szerinted miért alacsonyabb a tv2 nézettsége? Te mit változtatnál? (DonPedro_)

- Egyrészt talán azért nincsen túl gyakran új ember, mert egyet-egyet "meg kel csinálni", és az költséges és kockázatos. Reklámozni kell, dizájnolni, tanítani - különben is rizikó, hogy milyen lesz. Szóval egy-egy ember sok meló. Másrészt viszont gyakoriak a castingok, nem tudom, mennyire nyilvánosak, vagy zártkörűek, de minden tévé folyamatosan bosszankodik, hogy nincs elég jó embere. A médiasulikban gyakran keresnek, de van egy csomó eredeti arc is. Itt van például a Hajós, vagy a totálkárosok, egyszerűen jók, nem kellett őket csinálgatni, meg castingolgatni.

 

Benned mennyi munkájuk volt a szakembereknek mire képernyőre kerültél? (Suicid_gibbon)

- Engem szerencsémre vagy szerencsétlenségemre nem akartak különösebben megcsinálni, hagytak kócosan, ferdeszájúan, karcosan. A Máté Kriszta sokat gyakorolt velem, de magánszívességből, ezt nem a cégnek köszönhetem. Ráadásul elég sok műsort nem vállaltam el, mire az elsőt elvállaltam. Féltem a képernyőtől és nem érdekeltek a szórakoztató műsorok.

 

Mit tanulsz? Mióta? Miért? Hogy megy? (tutsd)

- Jogot, nemtommért, hobbiból, hogy karbantartsam a rozsdásodó fejemet. Alakul, alakul.

 

Fotó: Varga Ferenc [origo]

 

Szerinted vannak ma Magyarországon sztárok? (mondial)

- Nekem úgy tűnik, Magyarország igényli a sztárokat, úgyhogy akár vannak, akár nem, sok ember sok közszereplőt annak tart. Szokták mondani, hogy kicsik vagyunk, szegényesebbek vagyunk, mint az igazi sztárkultusz szereplői, de nem tudom, hogy ez számít-e. Ha van, akinek a véleményére adnak, az életét másolni akarják vagy mérvadónak tartják, akkor az mégiscsak sztár. Sokszor nagyon indokolatlannak tartom a rajongást bizonyos emberekért, de ezt nem tisztem az ő rajongóik helyett megítélni.

 

Szereted, hogy híres vagy? Vagyis nem unod néha? (nuker)

- Nem vagyok igazán híres. Nem ebből élek. Persze arra már nem tudok sem őszintén, sem hitelesen válaszolni, hogy milyen lenne, ha nem ismernének meg gyakran csak azért mert ott a fejem a tévében. Nincs rá hiteles válasz. Persze, hogy unom, persze, hogy zavar, ha fáradt vagyok, ronda, vagy a magánéletemet szeretném élni és ezt mégsem teljesen egyedül teszem, de nyilván vállaltam, része az életemnek, nincs rajta sírnivaló, ha jó nekem emiatt.

 

Újabban keveset látni a képernyőn. Mivel telnek a napjai? (ikork)

- Az utóbbi hetekben egyfolytában tanulok, ma volt az utolsó vizsgám a jogon, holnaptól riporter vagyok a Bárdos Andrásnál a Jó estét, Magyarország-ban. Riporter szerencsére műsorvezetés mellett is mindig voltam, úgyhogy most ezt csinálom, amíg a Jó reggelt szünetel.

 

A tv2-n belül érezhető az éleződő verseny az RTL-lel? (ceszti)

- Mindig is éles volt a verseny, vagy ha nem is volt az, nem tudom, nálunk, a munkások szintjén mindig így csapódott le. Az a vicces, hogy szeretjük egymást, pont a munkás szinten. Az RTL Klub híradósoknál van a fél Tények baráti köre, a szórakoztató műsorokat nem ismerem.

 

Mi a véleményed az Árpa könyvéről? (ikork)

- Csak részleteket olvasott fel nekem belőle egy barátnőm a strandon, (Például a Tasnádi család macis problémamegoldó-módszerét), azok nagyon szórakoztatóak voltak, én nem vettem meg.


1/3 következő oldal >>

1. "Hagytak kócosan, ferde szájúan"

2. Sültkrumpli

3. Bolgár diszkó, Salma Hayek, férjKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor