ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Egy műsor, ahol a szuperférfi megtalálja a szupernőt
2003. július 16., szerda, 16:41

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Radnai Péter producer a Társalgó vendégeként többek között elmondta: a tv2-n szeptember elejétől induló Nagy Ő című műsor szereplői az RTL Klub Survivor - A sziget című reality show-jával ellentétben nem a túlélésért küzdenek, hanem a szerelemért. Szerinte biztosan vannak a valóságshow-knál "rendesebb" műsorok is, de ezek meg szórakoztatóak.


1/4. oldal >>

Forrás: [origo]
"Az álomférfi megkéri a lány kezét"
Ajánlat
Tekintse meg a Nagy Ő szereplőválogatásáról készített képgalériánkat
A Nagy Ő hivatalos honlapja

Sziasztok, Radnai Péter vagyok, előre mondom, hogy éppen a Nagy Ő című műsor lányszereplőinek válogatásáról jövök, kérdezzetek bármit!

- Mit takar a Nagy Ő című műsor? (uhk)
- A Nagy Ő eredeti címe The Bachelor. Az Államokból átvett műsorötlet, amely jelenleg a legsikeresebb show az USA-ban - ez nem mellébeszélés, tényleg így van.
A lényege: adott egy álompasi, aki facér, jól néz ki, gazdag, és keresi élete párját, vagy legalábbis keres maga mellé egy "szuper nőt" - és adott 25 lány, akik közül válogathat. A helyszín egy gyönyörű villa, amely a műsor idején a Bachelor háza. Első adásban találkozik a 25 nővel, majd kiválaszt közülük 18-at, a második adástól ezekkel a lányokkal különböző randevúkon vesz részt. Először egyszerre többel, később a szám természetesen csökken. A második műsor végén a 18-ból kiválaszt 13-at, és így tovább. A végére három lány marad, aztán kettő, s végül a győztes. Végül - szerencsés esetben - kialakul egy gyönyörű pár, az álomférfi megkéri a lány kezét, szóval az egész keveréke a tündérmeséknek és a reality show-knak.

- Szóval a Nagy Ő-be csak tökéletes emberek kerülhetnek be... (Noemy)
- Nem, bárki bekerülhet, aki vágyat érez arra, hogy ilyen extrém módon találja meg az igazit.

- És vannak olyanok, akik komolyan hisznek benne, hogy egy így kialakult kapcsolat tartós lehet? (Noemy)
- Az előbb nem mondtam, hogy a Bachelor és a lányok nem csak Magyarországon, de a világ számos más országában, mint páldául Londonban, Párizsban, Velencében, Madridban randevúznak. Ez azt jelenti, hogy lehetőségük nyílik jól megismerni egymást. A Bachelor nyilván azokat vagy azt fogja választani, aki a szívének kedves. Ha belegondolsz, minden eddigi valóságshow-ban alakultak párok, tehát létre tudtak jönni igazi, tartós kapcsolatok.

- A tv2 nagyon hangoztatja, hogy a Nagy Ő volt a legnézettebb műsor. Több különböző forrásból viszont azt hallottam, hogy jó néhány műsor verte nézettségben, például a Jóbarátok igen nagy fölénnyel. Ez is csak egy marketingfogás, hogy a tv2 bizonygassa, hogy ő a legjobb? Tudnál esetleg mondani egy olyan hivatalos honlapot, amelyen szerepel ez a bizonyos lista? (És, mondjuk, ez ne a korridor.hu legyen). (SilentSound)
- Nem ismerem az amerikai nézettségi oldalakat, én azokra az adatokra hagyatkozom, amelyeket a tv2 kap a licenctulajdonostól. Szerintem igazat mondtak, de egyébként meg az lényeg, hogy itthon sikeres lesz-e vagy sem.

- A Nagy Ő valójában név szerint kicsoda? (kmarci15)
- Még keressük, eddig körülbelül 15-20 férfival találkoztunk, közülük dől majd el, hogy ki lesz a Nagy Ő.

- A Nagy Ő-vel szemben milyen kritériumok vannak? Csak a pénztárca vastagsága? (ceszti)
- A legfontosabb kritérium, hogy vonzó legyen, olyan, akivel bárki szívesen elmenne egy randira - ha másért nem, azért, hogy megismerje. Olyan ember kell nekünk, aki reális partner lehet egy ifjú hölgy számára. Fontos, hogy legyen pozitív kisugárzása, hogy úgy kalauzolja a lányokat a hazai és külföldi randevúkon, hogy ők jól érezzék magukat. Tehát, ha adott esetben egyik nap Londonba, a másik nap Rómába kell mennie, akkor ez számára természetes legyen. A gazdagság - vagy inkább úgy fogalmaznám, a jó mód - fontos, de távolról sem a legfontosabb.

- Meddig tart a műsor? (goSu_KaNni)
- 10 részből áll, hetente egy adás lesz.

- Most is a Vivendi lesz a telekommunikációs partner? Komolyra fordítva, lehet azt tudni, hogy miért halt meg az elején a BB1 site-ja? Marketingfogás volt, a tv2 becsülte alá a várható forgalmat, vagy a Vivendi szállított rossz szervereket? (l_sc)
- Nem értek igazán hozzá, de az biztos, hogy nekem mint műsorkészítőnek nem volt valami nagy öröm, hogy a BB1 elején elszállt a legfantasztikusabbnak beharangozott site.

 


1/4 következő oldal >>

1. Egy műsor, ahol a szuperférfi megtalálja a szupernőt

2. "Legyenek köztük tanárok, nővérek, jogászok, modellek"

3. A tét nem más, mint a szerelem

4. "Kevesebben vetnek meg, mint gondolná"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor