ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Máté-Bárdos: Őszintébbek vagyunk, mint kellene
2003. szeptember 4., csütörtök, 9:20|Utolsó módosítás: 2003. szeptember 8., hétfő, 12:11

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A korlátozott nudizmus, a szivar élvezete és életük más örömei mellett, szakmai szempontjaikról, barátaikról és a Tényekről is mesélt a Társalgóban Máté Krisztina és Bárdos András. A házaspárt faggatók emellett megtudhatták, hogyan ismerkedett meg a két műsorvezető, és a Marsi Anikóval kapcsolatos találgatások is tisztázódtak.


Nem játsszák azt, hogy nem ismerik egymást 1/3. oldal >>

Ajánlat
A legfrissebb képek a házaspárról
Linktár
Máté Krisztina-linkek
Bárdos András-linkek

Krisztina, mi az oka, hogy Ön vasárnap vette fel a legmerészebb, legmélyebben kivágott kosztümét? Meglepett. De csak így tovább (Diwi)

Máté Krisztina: Hova tovább? Köldökig?! Ez csak vicc volt. Sokan mondták, hogy nem vagyok elég nőies a tévében, ennek persze oka van, szerintem egy hírműsorvezető ne nőies legyen, hanem tényszerű, ne az tűnjön fel a tévét nézve, hogy egy nő mondja a híreket, hanem, hogy mit mond. A kritikusoknak persze lehet, igazuk van, a nőiesebb ruhát mindig többen dicsérik, ezért talán a jövőben hallgatok rájuk.

 

Csak gratulálni szeretnék a stúdióhoz. Nagyon jó lett. Mennyi munka volt vele? Virtuális stúdión nem gondolkoztok? (Diwi)

Máté/Bárdos: Köszönjük, rengeteg munka volt vele, a virtuális stúdió opció, egy választható út, nem olcsó, akkor érdemes választani, ha ki is tudjuk használni. Lehet, hogy még egyszer szóba kerül.

 

András! Te találtad ki az időjárás-jelentést ? Mert nagyon szuper! De mi lesz, ha Németh Lajos lesz miniszoknyában? (Diwi)

Bárdos András: Őszintén sajnálom, hogy nem én találtam ki, de Lajos nem csak tiszteletre méltó és komoly szakember, de showman is, szerintem megoldja. Nagyon sokaknak feltűnt, hogy milyen az új időjárás-jelentés, emlékezz a tv3-ban az időjósra, Szilárdra, amikor az egész ország róla beszélt. Végül is egy tévének ez a célja.

 

A nézettségi adatok mit igazolnak? Jó lett a váltás? Mert a döntő szót az mondja ki. (Diwi)

Máté/Bárdos: Ez így van, a döntő szót ez mondja ki, az első adást közel kétmillióan látták, köszönjük mindenkinek! Úgyhogy a nézettséggel eddig nincs baj, reméljük, a műsor ennél még sokkal jobb lesz. Talán látható, új formákat, új ritmust próbálunk, kell egy kis idő, hogy minden a helyére kerüljön.

 

Minden héten Önök lesznek, vagy lesz váltótársuk? Napi hány óra munka ez a poszt? (Diwi)

Máté/Bárdos: Hét közben igen, hétvégén Nika György és Várkonyi Andrea. Egyelőre reggel héttől este 10-ig dolgozunk, volt, hogy éjfélig, ezt persze nem lehet a végtelenségig csinálni, de bármilyen tökéletesen működik is egy szerkesztőség, napi 8-10 óra munka elkerülhetetlen.

 

Miért nem hosszabb a Híradó? Németországban egyórás. Ezt a kettőst szívesen nézném tovább is. (afranklin)

Máté/Bárdos: Nagyon kedves, a magyar tévézés jelen állapotában nem enged meg ilyen terjedelmet, Franciaország legnézettebb híradója a TF1, főműsoridőben este 8-kor kezdődik, háromnegyed órás, és a legnépszerűbb tévéműsorok egyike. Olykor 4-5 percet is beszélgetnek benne egy vendéggel, ez nálunk elképzelhetetlen. Nem bánnánk, ha lassulna a ritmus, hiszen több lehetőséget ad egy műsorvezetőnek, de a helyzetet el kell fogadni. A tévék azt adják, amit a nézők látni akarnak.

 

Előfordult-e már, hogy a műsor alatt kiestek a hivatásos szerepből? (Joey81)

Máté/Bárdos: Nem volt még, de nincs hivatásos szerep sem, legalábbis nem érezzük, hogy szerepet játszanánk, nem játsszuk azt, hogy nem ismerjük egymást, és nem játszunk rá a viszonyra sem. Általában a tévében a legfontosabb, hogy természetesek tudjunk maradni, ha meglepetés ér minket, meglepődünk, ha valami vicces, nevetünk, ha megráz, nem titkoljuk. Aki szerepet játszik, lelepleződik.


1/3 következő oldal >>

1. Nem játsszák azt, hogy nem ismerik egymást

2. Barátok, ellenségek, Siófok

3. "Mindenki úgy napozik, ahogy akar"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor