ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Kozso: Tisztelni kell más művészetét
2003. október 6., hétfő, 14:37|Utolsó módosítás: 2003. október 6., hétfő, 16:08

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az Ámokfutók együttes vezetője elárulta, hogy a hazai előadók közül Presser és Szikora munkásságát tiszteli leginkább, de szívesen dolgozna Majkával is. Kozso válaszol a vádakra, megvédi a hazai popzenét, megmagyarázza a playback-jelenséget, beszél Dopemanről, Jimmyről és a Bagi-Nacsa duóról, mesél terveiről, és felvázolja a közeljövő eseményeit: egy rockzenekart indít útjára.


"Idegesít a séróm" 1/4. oldal >>

Forrás: [origo]
Ajánlat
Szakít Kozso és együttese

Kozso, neked ki a példaképed a többi művész között? (Petis)
- Ha nem értitek félre, akkor először a külföldiekkel kezdeném: Quincy Jones a number one, Michael Jackson, George Duke, a Toto teljes legénysége. A rapperek világából szeretem Puff Daddyt, illetve az általa létrehozott csapatokat, Eminemet. A magyarok közül pedig minden régi jó magyar muzsikusnak nagy tisztelője vagyok, legyen az épp Presser Pici vagy épp Szikora.

Milyen viszonyban vagy Dopemannel? (EgO_BraiN)
- Tisztelem a munkásságát, tisztelem mint embert, és örülök, hogy egy nagyon komoly kampányban - EU-kampány - együtt fotózkodhattam vele. Azt hiszem, ő azok közé tartozik, akik sokat adtak s még többet tudnak adni minden jó arcnak, akik szeretik a rapes muzsikát.

Nem idegesít a séród? (Dr_Neo16)
- De. Azért, mert most épp a "növesztő" stádiumban vagyok. Ez a legelviselhetetlenebb. Erről az érzésről azok tudnak igazán beszélni, akiknek már volt igazán hosszú hajuk. Ha a tincsemre gondolsz, azt nem véletlenül vágattam le pár évvel ezelőtt. Nem kellemes dolog minden nap leülni, és percekig fonatni a tincsem, ha éppen valakit el tudok csípni a csajok közül, hogy ezt a kedvemért megtegyék.

Szia, Kozso! Ez a rap-nagyi balhé komoly? (mbd)
- Semmi közöm nincs hozzá. Az anyám egy pörgős, szinte leállíthatatlan rózsaszín fantáziával megáldott művészlélek, aki az öreg csajokkal már évek óta járja az országot vagy egy rock and roll show-val, vagy valami limbó-őrülettel. Most épp az a mániája, hogy breakel és rapel. Tudod, 65 évesen inkább érezze jól magát a színpadon, s ezzel példát mutat az egész Rapnagyi csapat az öregeknek, mintsem hogy gyógyszerekkel tömjék magukat. Imádom, ha a nagymamák és nagypapák szeretnek élni.

Miért szereted Zámbó Jimmy zenéjét? De most tényleg, mi a jó benne? (TIM)
- Én magam sosem hallgattam Zámbó Jimmy zenéjét. Szerzőként tíz-egynéhány évvel ezelőtt írtam pár dalt neki, jól megfizettek érte. Viszont amit csinált, a tények azt bizonyítják, sok millió embernek tetszett, és ezt el kell ismerni.

Ki a legkedvesebb rádiós műsorvezetőd? Jó az új dal! (Kozsomester)
- Köszönöm, ilyenkor nagyon büszke vagyok, hiszen minden dalt azért írok, hogy valakit megérintsen. Kedvenc műsorvezetőm Howard Stern.

Forrás: [origo]

Láttad a tévében azt az embert, egy kamionsofőrt, akinek a példaképe vagy, és esténként a gyerekeinek esti mese helyett egyik dalodat énekli el nekik? Ha igen, mit szóltál hozzá? (SchAtyA)
- Élőben találkoztam már vele egy vidéki fellépés alkalmával. Minden emberben tisztelni kell, ha vannak álmai vagy épp példaképei. Ha ezzel az utánzással csak egy kicsit is több embernek vagy jobb embernek érzi magát, már megérte, hogy zenész lettem, hiszen azok a percek, amiket a családjával tölthet, csak szépek lehetnek. Képzeld el, hányan nem ülnek le esténként sem mesét mondani, sem énekelni a gyereküknek.

Kozso! Mostanában miért nem hallunk rólad többet? (FULLOSBABY)
- Nagyon keveset vagyok a Viván, néhány embernek - akiknek van beleszólása abba, hogy kiket hívnak meg a tévéjükbe - csípem a szemét. Hál' istennek más kereskedelmi csatornák elég sűrűn megkeresnek, így szinte heti jelleggel vagyok akár a tv2-n, akár az RTL-en.


1/4 következő oldal >>

1. "Idegesít a séróm"

2. "Egyre többen vállalják érzelmeiket"

3. "Mihelyt sztárok lesznek, már nem tudják, honnan jöttek"

4. "Minden álmot meg lehet valósítani"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor