ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Újhelyi: Feri érvelése lendületet mutatott
2006. április 6., csütörtök, 17:12|Utolsó módosítás: 2006. április 6., csütörtök, 18:26

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A szerdai Gyurcsány-Orbán vitáról is kérdezték olvasóink a Vendégszobában Újhelyi Istvánt, az MSZP alelnökét, aki szerint "Feri energikus érvelése és jogos kritikai megjegyzései lendületet mutattak". Újhelyi a szocialisták győzelmére számít, kérdésekre válaszolva ugyanakkor előszeretettel elemezte a rivális Fidesz belső ügyeit is. Az [origo] mind a négy parlamenti párt képviselőjét meghívta, hogy válaszoljanak olvasóink kérdéseire a választások előtt.


"Nem kell mindent eladni" 1/3. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Többet kérdezték a Fideszről, mint az MSZP-ről
Politikusok a Vendégszobában
Az [origo] mind a négy parlamenti párt képviselőjét meghívta, hogy válaszoljanak az olvasók kérdéseire. Az időpontot a pártok választhatták meg, mi egyedül ahhoz ragaszkodtunk, hogy a fórumra mindenképp az első forduló előtt kerüljön sor. Március 29-én Schmitt Pál (Fidesz), április 3-án-án Herényi Károly (MDF) volt a vendég, április 7-én pedig Kóka Jánost (SZDSZ) kérdezhetik.
Ajánlat
Az MSZP honlapja
Képgaléria
Újhelyi István a Vendégszobában


Üdvözlök mindenkit a déli chatszobában! Megtisztelő, hogy itt vagytok, örömmel válaszolok kényes és kényelmes kérdésekre egyaránt!  
 
Kicsit nagy az államháztartás hiánya, jól gondolom? Ha eladnak és privatizálnak mindent, nem lesz bevétel az országnak, miből gondolják visszaadni? (Nasty)

- Az államháztartási hiányt csökkenteni kell, ezt minden felelősen viselkedő párt így gondolja. A hiány nem új keletű jelenség, cipeljük sok-sok év csomagját a hátunkon. A jövő építésekor azonban nem csupán államháztartási hiányt, hanem egyéb, a gazdaságot és az állam működését befolyásoló mutatókat is figyelni kell. Az elmúlt években beruháztunk a mai kortársak és későbbi utódaink érdekében. Egyébként meg nem kell mindent eladni és privatizálni, csak ami a piaci körülmények között jobban működik, és a társadalom érdekét így jobban szolgálja.

A fiataloknak jobb lesz a helyzetük? (@exotikus nö@) 
   
Egy modernitást képviselő és előre tekintő politikai program természetesen a fiatal korosztályokat szolgálja leginkább, hiszen az ő életüket befolyásolja a leghosszabb ideig. Gyurcsány Ferenc és az MSZP Új Magyarország programja szenvedélyesen erről a közösen megépítendő jövőről szól. Kedves "egzotikus nő"! Ebben a jövőben te is benne leszel!   

Hogyan szeretnék csökkenteni a munkanélküliséget? (Andris@ K.A) 
  
- A foglalkoztatottságot kell növelni! Önmagában a munkanélküliségi-adatok nem jellemzik a munkaerőpiac nyűgjeit. A szakképzés reformja, a felsőoktatás átalakítása, a piacképes tudás biztosítása a felnövekvő korosztályoknak azonnali feladat. Elkezdtük, folytatjuk. A járulékcsökkentés orbáni demagóg ötlete megvalósíthatatlan, ehelyett beruházni, építkezni, fejleszteni kell. Minden kistérség és megye meg kell hogy találja a maga speciális kitörési pontját. A kormány feladata, hogy ezt egy nemzeti fejlesztési tervben összegezze és a diplomáciai sikerrel hazahozott eurómilliárdokat okosan fektesse be. Ezt fogjuk tenni. Még egy megjegyzés: a női foglalkoztatás, különösen a gyermekes édesanyák elhelyezkedése külön figyelmet igényel, hasonlóan a nyugdíjkorhatár közelében lévő munkanélkülieké. Erről szól a 100 lépés több eleme.   

Önnek mint a párt alelnökének lesz-e valamilyen szerepe az új kormányban, ha nyer az MSZP? (sziszka770)   

- Nyerjen az MSZP, és a miniszterelnök rakja össze új csapatát... A politikát nem csupán a kormánytagok befolyásolják. 31 évesen nincsenek túlzott ambícióim. Roppantul szeretem a munkámat, megéreztem a felelősség súlyát is, Szeged képviselőjének lenni is hatalmas történet, az MSZP alelnöki tisztségéért biztosan ismét elindulok. Sokat érlelődtem az elmúlt években, szívesen tanulom tovább a közéleti pályát. Terveim vannak, de nem rövid távon. Amit rám bíz a vezetés, azt végzem majd lelkiismeretesen.


1/3 következő oldal >>

1. "Nem kell mindent eladni"

2. "Nem veszünk össze az SZDSZ-szel"

3. "A Fideszen kívül is van élet"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor