ok.hu
Katalógus


médiasztárok


magyar együttesek


Kispál és a Borz


politikusok


magyar énekesek


Dopeman


magyar színészek


sportolók


Linkek


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Varnus Xavér


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Devics Éva: Platinum kártyákhoz virágküldés jár
2006. október 12., csütörtök, 16:37|Utolsó módosítás: 2006. október 13., péntek, 10:46

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Citibank szolgáltatásairól kérdezték olvasóink a Vendégszobában Devics Éva termékfejlesztési igazgatót. A beszélgetés során kiderült: egyes bankkártyák tulajdonosainak mellé még a színházjegy-vásárlásban is segítenek. Ugyanakkor olvasóink megtudhatták azt is, hogy forintban, vagy devizában érdemes manapság eladósodni.


Kártyák és szolgáltatások 1/2. oldal >>

Fotó: Marton Bálint
Devics Éva
Ajánlat
Olvassa a gazdaság legfrissebb híreit!
Ajánlat
Most igényeljen hitelkértyát!

Sziasztok! Devics Éva vagyok a Citibank termékfejlesztési vezetője. Szívesen állok rendelkezésetekre bármilyen befektetési hitelkártya illetve privát banki témában felmerülő kérdéseitekben.

Jelenleg melyik termékük a legerősebb és mit kívánnak fejleszteni? [suighasbipgbseig]

-Büszkék vagyunk széleskörű befektetési termék kínálatunkra, ami 20 hazai és 20 külföldi befektetési alapból, rendszeres tőkegarantált kötvény/alap kínálatból és számos egyéb egzotikus termékből áll. Kiemelném még hitelkártya kínálatunkat, ami idén 2 innovatív termékkel bővült: kiemelt ügyfeleinknek bevezettük a szinte korlátlan vásárlási szabadságot biztosító Platinum kártyát, augusztusban pedig piacra dobtuk a Malév Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát, aminek használatával bónuszpontok gyűjthetők, a pontok pedig repülőjegyre válthatók.

Hány éves kortól igényelhetek hitelkártyát? [dr.csajozó]

-Ezüst hitelkártyát 21 éves kortól, arany- illetve platinum hitelkártyát pedig 25 éves kortól lehet igényelni.

Hitelkártya igényléshez milyen papírok szükségeltetnek? A kártyákkal milyen keretösszeg áll rendelkezésre? [Életmuvész23]

-Számlavezető ügyfeleink számára, megfelelő egyenleg esetén mindössze az igénylőlap kitöltésére van szükség. Ha nem a Citibanknál számlavezető ügyfélről van szó, akkor jövedelemigazolásra, bankszámlakivonatra és közüzemi számlára van szükség. A keret ezüst hitelkártya esetén a havi jövedelem duplája, aranykártya esetén a havi jövedelem háromszorosa.

Melyik termék esetén jobban az ajánlataik a konkurenciánál? [suighasbipgbseig]

-Nehéz a kérdést részrehajlás nélkül megválaszolni, de hiszem, hogy számlavezetési csomagjaink nagyon versenyképesek, privátbanki szolgáltatásunk világszínvonalú, befektetési termékkínálatunk rendkívül széles körű, hitelkártyáink ár-értékaránya és minősége pedig a piaci átlag fölött van.

Ha folyószámlát szeretnék nyitni, és csak ritkán használnám, kell-e havonta valamilyen összeget ügyintézésre fizetni? [GinnyX]

-Számodra a net csomagunkat javaslom, aminek segítségével minden alapműveletet díjmenetesen végezhetsz interneten keresztül, és havidíja mindössze 100 forint.

Fotó: Marton Bálint

Milyen plusz szolgáltatás jár az egyes hitelkártyáik mellé? [szilénusz]

-A Platinum hitelkártya tulajdonosok számára a Platinum Klub és a Platinum Assistance presztizs szolgáltatások állnak rendelkezésre. A Platinum Klub számos exkluzív szolgáltatást (pl.: divatházak, éttermek, szállodák...stb.) biztosít kedvezményesen, míg a Platinum Assistance a mindennapi élethez szükséges szolgáltatásokban nyújt segítséget (virágküldés, színházjegy, autómentés, lakásban felmerülő problémák megoldása...stb.). Mind a Platinum mind az Aranyhitelkártyáink mellé díjmentes utazásbiztosítási csomagot kínálunk.

Ez a platinum kártya nem érinthet túl sok embert... Az átlagembereknek szóló kártyák mellé milyen plusz szolgáltatások járnak? [Haverpajtás]

-Ezüst hitelkártyáink a havi nettó jövedelem dupláját kínálják felhasználható hitelkeretként. Az ezüstkártyák mellé igénylehető utazásbiztosítási csomag, sms szolgáltatás, hitelfedezeti biztosítás és őrszem életbiztosítás. Nagyon népszerű a részletfizetési terv ajánlatunk, mely 50 000 forint feletti tételekre biztosít kedvezményes visszafizetési lehetőséget.


1/2 következő oldal >>

1. Kártyák és szolgáltatások

2. Személyi bankártól a devizahiteligKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor