ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Ónodi Eszter: A titokzatosság hatásosabb a kitárulkozásnál
2002. szeptember 4., szerda, 11:13|Utolsó módosítás: 2004. szeptember 24., péntek, 12:14

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Ónodi Esztert kérdezhették legutóbb az [origo] társalgójában. A gyönyörű színésznőt legtöbben a Meseautóból és a Valami Amerikából ismerik, pedig már tizedik filmjét forgatja. Ki nem állhatja, ha a forgatáson  felkészületlenséggel találkozik, és nem nagyon szeret levetkőzni a kamera előtt, mert szerinte sokkal erotikusabb a titokzatosság, mint a kitárulkozás.


"Sokszor agyára megyek a rendezőknek azzal, hogy újabb és újabb ötletekkel bombázom őket" 1/2. oldal >>

Forrás: ORIGO[origo]: Mióta színészkedsz? Beleértve a kezdeteket is? (Challange)

Ónodi Eszter: A kezdeteket 12 éves korom óta számolom, amikor barátnőmmel előadtuk az Onedin család történetét :-) Én Elizabethet játszottam benne, és mindösszesen 20 percben foglaltuk össze a 70-80 részes sorozatot. Legközelebb a gimnáziumban játszottam egy színjátékban, utána pedig már 19 éves voltam, mikor újra kapcsolatba kerültem a színházzal.

[origo]:  Hallottam, hogy nagyon jó volt a hangulat a Valami Amerika forgatásán. Szerinted mitől sikerült ilyen jól ez a film? (Don Quijote)

Ónodi Eszter: Mert jó volt a forgatókönyv, és nagyon tudta a rendező, hogy mit akar. Pontosan tisztában volt vele, hogy milyen közönségnek szól ez a film. És talán az is, hogy ezt a közönségfilmet nem a 60-as generáció készítette a fiataloknak, hanem maguk a film készítői is fiatalok voltak.

[origo]: Civilben milyen volt a kapcsolatod a Valami Ameriká-ban szereplőkkel? Főleg Szervét Tiborral, az amerikai szélhámossal, akibe "beleszerettél"? (wadszeder)
Ónodi Eszter: Szervét Tibor színészkollegámat már rengetegszer láttam színpadon, de még soha nem dolgoztam vele együtt, úgyhogy nagyon örültem, hogy játszhatunk. Nagyon baráti volt a forgatás hangulata, egyáltalán nem úgy dolgoztunk, mint akik a tudatában vannak, hogy micsoda hatalmas siker lesz ebből.

[origo]:  Mi az, ami kihoz a sodrodból egy forgatás vagy próba alatt? (gyoki)
Ónodi Eszter: A tökölődés, a felkészületlenség, és ha hülyének néznek.

[origo]: Melyik film segített jobban a karrierednek? A Meseautó vagy a Valami Amerika? (gyoki)
Ónodi Eszter: Nagyon nehéz kérdés. A Meseautóval kerültem a nagyobb nyilvánosság elé, de a karrieremre - már amennyiben a színházi karrieremet tekintem annak - egyik filmet sem érzem nagy hatással. Egy művészszínházban dolgozom, ahol nem veszik figyelembe a népszerűséget. A színházi karrieremet illetően pedig a többi film inkább hátrányt jelent, mert azt gondolják a színházi rendezők, nagyon gyorsan elhasználódik az arcom, ha sok filmben szerepelek.

[origo]: Forgatsz jelenleg filmet? Miben láthatunk legközelebb? (wadszeder)
Ónodi Eszter: Két filmet forgatok, az egyik egy diplomafilm, Fazekas Csaba rendezi. A másik film egy olasz-magyar kooprodukció, András Ferenc rendezésében, amit Szicíliában forgatunk majd októberben.

Forrás: ORIGO[origo]: Arra nem gondoltál, hogy ne csak játssz a filmekben, hanem mondjuk rendezz is? (wadszeder)
Ónodi Eszter: Minél többet forgatok, annál inkább tudatosul bennem, hogy a rendezés egy elképesztően nagy felkészültséget igénylő munka. Még nem gondolkodtam ezen, de tudom, hogy sokszor agyára megyek a rendezőknek azzal, hogy újabb és újabb ötletekkel bombázom őket. :-) Ők lehet, hogy örülnének, ha inkább rendeznék...

[origo]: Számodra melyik szakmai elismerésed a legértékesebb? Ha lehetőséged nyílna külföldön játszani, akkor kinn tudnál maradni végleg? (gyoki)
Ónodi Eszter: A szakmai elismerést Az alkimista és a szűzhozta meg nekem. Külföldre, azt hiszem, nem tudnék kiköltözni, de szívesen kipróbálnám, hogy milyen kint dolgozni.

[origo]: Művészfilmben vagy közönségfilmben szeretnél inkább játszani? (wadszeder)
Ónodi Eszter: Nem választanám szét a kettőt, igényes filmben szeretnék szerepelni, jó forgatókönyvvel, jó rendezővel, jó partnerekkel.

[origo]: Azt hallottam, hogy nem szeretsz levetkőzni a  színpadon, illetve a filmekben. Miért? (wadszeder)
Ónodi Eszter: Szégyenlősnek tartom magam, de nem prűdnek. Természetesen, ha a szerep eljátszása megkerülhetetlenné teszi, csak a vetkőzés miatt nem fogom visszamondani a szerepet... A vetkőzéssel kapcsolatban az a véleményem, hogy a színpadi és filmes erotika sokkal izgalmasabb tud lenni, ha a titokzatosságban nyilvánul meg, nem pedig a kitárulkozásban.

[origo]: A jövődet illetően milyen terveid vannak, amikről mi is tudhatunk? (Butter Cup)
Ónodi Eszter: Már említettem, hogy most két filmben forgatok, utána elkezdek próbálni a színházban, egy általam totálisan ismeretlen darabban, King-Kong lányai-ban. Utána 3 éven belül szeretnék gyereket, de ha négy-öt, az sem baj.


1/2 következő oldal >>

1. "Sokszor agyára megyek a rendezőknek azzal, hogy újabb és újabb ötletekkel bombázom őket"

2. "Kamaszkoromban úgy gondoltam, hogy 30 és 35 éves korom között leszek a legjobb formában, úgyhogy tele vagyok várakozással."Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor