ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Molnár Tamás: Vízválasztó lesz az olimpia
2004. március 8., hétfő, 19:29|Utolsó módosítás: 2004. március 11., csütörtök, 18:31

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Dr. Molnár Tamás, a bajnoki címvédő Domino-BHSE világ- és olimpiai bajnok vízilabdázója a Társalgóban elmondta: az athéni ötkarikás játékokra mindenképpen aranyért utazik a válogatott, s bár a kevésbé fényesebb érmek sem jelentenének számára csalódást, azért társaival együtt mindenképpet címvédésre törekednek. A jogi egyetemet végzett játékos úgy érzi, a nyári sportesemény sok pólós életében vízválasztó lesz, s reméli, ő a 2008-as olimpiáig mindenféleképpen játszani fog. Örül Benedek Tibor hazatérésének, és úgy érzi, a Honvéd hamarosan ismét jó formába lendül.

Nehezebb lesz olimpiát nyerni, mint négy éve 1/3. oldal >>

- Mi alapján lett megcsinálva a kiemelés az olimpiára? Egyszerű sportdiplomáciai hiányosság, hogy mi a másodikba kerültünk? (LORY_B)
-
Annak ellenére, hogy világbajnokok lettünk, minket úgy vettek, hogy a Világliga-győzelem alapján kvalifikáltuk magunkat. Éppen ezért a jugoszláv, olasz duó került az első kalapba, mint a legjobb helyezettek a világbajnokságon. Valóban elgondolkodtató egy kicsit, hogy csak a másodikban vagyunk, de hát a sors ezt hozta, kár ezen bánkódni már, a legfontosabb, hogy augusztus közepére a jugoszlávok elleni első meccsen a legjobb formában legyünk.

-Mennyi esélyt látsz arra, hogy az olimpián a csoportból a két "kicsi" kiejtsen egy nagyot? (LORY_B)
- Nem tudom, hogy kit gondolsz kicsinek, szerintem az amerikaiakat is inkább a nagyobbakhoz sorolnám már, bárkit meglephetnek, s komolyan számolni kell velük. Kazahsztán pedig csak ázsiai jogán van ott az olimpián, nem fog sok vizet zavarni.

Forrás: [origo]

Kattintson a képgalériához!

- Van esély az olimpiai aranyra? (Nikeboy01)
-
Ha nem lenne, akkor nem is lenne értelme elkezdeni a felkészülést. Azt hiszem, hogy magyar vízilabdázó mindig úgy készül egy világversenyre, hogy nyerni megy oda. Sok jó csapat van, talán több mint Sydneyben volt, s az biztos, hogy sokkal nehezebb lesz olimpiát nyerni, mint négy éve - ahol szintén nem volt könnyű.

- Milyen a kapcsolatod Kemény Dénessel? (Sportfan)
- Szerintem nagyon jó, nyolcadik éve edzőnk a válogatottban, és nem a véletlen művei azok az eredmények, amiket vele elértünk. Ha nem lenne ilyen a viszonyunk, akkor ezekre a sikerekre nem lett volna lehetőségünk. Mindig tudja, hogy mi a jó a csapatnak és a játékosoknak egyénileg, s ezt a kritikus pillanatokra mindig a megfelelő módon hangolja össze.

- Mit gondolsz, Székely Bulcsúnak mekkora esélye van visszakerülni a válogatottba? (Sportfan)
- Ahogy Csucsut ismerem, az utolsó pillanatig küzdeni fog a csapatba kerülésért, és biztos vagyok benne, hogy nehéz helyzetbe fogja hozni a szövetségi kapitányt, amikor a csapatot kell kihirdetni.

-Szerinted a magyar vízilabdasport kudarcnak élné meg, ha nem nyernénk meg az olimpiát? (LORY_B)
- Mint említettem, mi nyerni megyünk, de azt hiszem, hogy egy világversenyen, különösen egy olimpián érmet nyerni fantasztikus siker. Ha az arany, akkor minden álmunk teljesült, de szerintem az ezüst és a bronzérem is sikerként könyvelhető el. Ennél rosszabb helyezéseknél már lehet kudarcról beszélni. Mi legalább is így élnénk meg!

- Mit szólsz Benedek Tibi hazatéréséhez? (LORY_B)
- Személy szerint nagyon örülök, az egyik legjobb, ha nem a legjobb vízilabdázónak tartom. Annak ellenére, hogy évek óta egy csapatban játszom vele, még mindig a példaképemnek tekintem. Nyolc évet játszott külföldön, mindent elért, s új kihívást keresett szerintem ő is, és ezt, úgy érzem, megtalálta a Honvédban. Azt én is elmondhatom, hogy külföldi szereplés után nagy kihívás újra hazai medencében játszani.


1/3 következő oldal >>

1. Nehezebb lesz olimpiát nyerni, mint négy éve

2. Nem hiszem, hogy zsoldosok vagyunk

3. Minden egyes győzelmünk élénken él bennemKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor