Janics Natasa: Még nem értem el a célomat

Vágólapra másolva!
Az athéni olimpia legeredményesebb magyar versenyzője, Janics Natasa továbbra is a világ legboldogabb emberének vallja magát, legfeljebb az árnyékolja be az örömét, hogy a sikereknél sok mindenkit jobban foglalkoztattak a magyar csapat doppingügyei. A kétszeres aranyérmes a Csevegőszobában elmondta: nem okozott neki gondot, hogy egy órán belül két döntőben is vízre  kellett szállnia, és azt sem rejtette véka alá, hogy érzése szerint felkészültebb volt riválisainál. Bár a lemezszerződés még hátravan, jelenleg talán egyedül a rúgótechnikájával nem elégedett, de azért ellátta tanáccsal a futballistákat is.
Vágólapra másolva!

- Én vagyok a legboldogabb ember a világon!!!

- Nagyon tetszett, ahogy a két aranyérmednek örültél, órákig el tudtalak volna nézni! Még mindig tart az álom, ma is előveszed még az érmeket nézegetni? (CyberPeti)
- Csak akkor veszem elő az érmeket, amikor megkérnek, hogy mutassam őket. Ha valakit boldoggá tesz, hogy megnézheti és a kezében tarthatja, az számomra is nagy öröm.

- Mit szólsz a négyes feloszlásához? (piga10)
- Az ő dolguk, nekem nincs beleszólásom. Nagyon sajnálom, hogy így döntöttek.

- Én úgy gondolom, hogy ha benne lettél volna a kajaknégyesben, akkor biztos, hogy azt is megnyertétek volna (ruip).
- Nem tudom, mi lett volna, ha...

- Tudom, hogy eleged van már a kérdésből, annyiszor feltették már, de a négyes szétbomlása után talán újra aktuális: tervezed, hogy beszállsz a brigádba? (petey_t)
- Én továbbra is Kati néninél maradok, egészen addig, amíg ő edző lesz.

- Mit gondolsz, a te sikerednek és a többi kajakos féltékenykedésének van köze ahhoz, hogy a női kajaknégyes otthagyta Kati nénit? (Swore1334)
- Nem szeretem a féltékeny embereket, nagy ívben kerülöm őket. Én sosem voltam az, és nem is leszek.

- Miután lenyomtad Kovács Katit a válogatókon, bántottak a származásoddal kapcsolatban? Megemlítette valaki, hogy miért nem egy született magyar indul az olimpián? (K1-1000m)
- Negatív és pozitív hangok is voltak bőséggel.

- Milyen kapcsolatban vagy Kovács Katival? (nagy_fonok)
- Professzionális kapcsolatban.

- A vízilabdadöntőn Deák Bárdos Misivel láttalak beszélgetni. Ti jóban vagytok? És mi igaz abból, hogy a k-4 tagjaival vannak súrlódásaitok? Olyan életvidám lánynak tűnsz, el nem tudom képzelni, hogy ne lehetne veled kijönni. :) (szupy)
- Nagyon jó fej a Deák Bárdos, ott ismertem meg a faluban. Ami a második kérdést illeti: sajnálom, régen jóban voltam a csajokkal.

- Milyen érzés a világ legjobbjának lenni? (Slacapapa)
- Pont olyan érzés. :))