Léderer: Mindenkinek nem lehet megfelelni

Vágólapra másolva!
Kevés sportriporter mondhatja el magáról, hogy a fiatalon fontos mérkőzéseket kommentál, hogy részt vesz egy labdarúgó-világbajnokságon, hogy transzparensek megírására készteti a szurkolókat. Léderer Ákos kapott már hideget-meleget (előbbiből valószínűleg többet), a Vendégszobában azonban azt is megtudhattuk tőle, mit ér egy véletlen káromkodás egyenes adásban, melyik volt a legélvezetesebb mérkőzés, amelyet közvetített. A nem titkoltan REAC-szurkoló kommentátor nem adja fel, reméli, egyszer végre nyer akkor is magyar futballcsapat, amikor ő beszél a mikrofon másik végén.
Vágólapra másolva!

- Eddig véleményem szerint önnel volt a legizgalmasabb végignézni, illetve hallgatni egy focimeccset. Mindig jót nevetek a beszólásain, de úgy tudom, hogy vannak olyanok is, akik ezt nem kedvelik. [Száshy13]
- Örülök, ha tetszik, ahogy közvetítek, jól esik, ha vannak olyanok, akiknek tetszik, amit csinálok. Mindenkinek egyébként nem lehet és nem is szabad megfelelni.

- Melyik volt a vb legjobb meccse? Szerintem az argentin-szerb és a portugál-holland csata. [romsy18]
- Utóbbi mindenképp, ráadásul volt szerencsém közvetíteni. Utána apukámtól megkaptam sms-ben, hogy az volt életem meccse. A főnököm is felhívott a meccs után, én pedig azt mondtam, hogy a csúcson kell abbahagyni, tehát én most haza is mennék :-) Amúgy ez volt az első kinti meccsem. Másik kedvenc a francia-brazil, úgyhogy mégis megérte kinn maradni.

- Cristiano Ronaldóról mi a véleményed? [Ronaldo MU7]
- Nekem nagyon tetszett, amit a vb-n csinált, bár lehet, hogy sokaknak más a véleménye. Amúgy amikor először Manchesterben jártam, akkor pont Ronaldo-mezt vettem, bár igaz, ami igaz, elsősorban azért, mert a hetes a szerencseszámom.

- Ákos, bánt az hogy nem téged kértek fel a FIFA07 egyik magyar hangjának?? [###Ron###]
- Nem. Van Magyarországon sok jó riporter, ráadásul a Hajdú B., Faragó páros jó választás volt. Rosszat amúgy sem mondhatnék róluk, mert a tanáraim voltak a Komlósi Oktatási Stúdióban :-)

- Sajnos Léderer Ákos nagy csalódást okozott a vb-n nyújtott kommentátori teljesítményével. De biztos vagyok benne, hogy javulni fog. Sok sikert! [knoxwille4]
- Ez is egy vélemény. Magamat nem értékelem, megtették ezt mások helyettem. Szerencsére sokaknak nem volt ilyen lesújtó a véleményük.

- Szoktál Nemzeti Sport Online-hozzászólásokat olvasni? És ha igen, hogyan viseled, amikor nem kímélnek a negatív jelzőkkel? [Paganus]
- Elég régóta nem olvasok fórumokat, mert ha építő kritikára van szükségem, azt megkapom másoktól. De ha azt akarom, hogy cseszegessenek, azt is megkapom.