ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Bódi Sylvi: Csak szélesvásznú produkciókat vállalok!
2005. május 25., szerda, 13:09|Utolsó módosítás: 2005. május 25., szerda, 17:09

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

2002 óta a playmate szó hallatán elsőre majd mindenkinek Bódi Sylvi neve ugrik be. A Csevegőszobában ezzel kapcsolatos érzéseiről, a fotózások alkalmával átélt extázisról, valamint Hargitai Beához fűződő kapcsolatáról is mesélt.


1/3. oldal >>

Ajánlat
Bódi Sylvi weboldala
A 2002-es magyar playmate weboldala rengeteg képpel
Ajánlat
Az első chat Bódi Sylvivel
Közös pályán Bódi Sylvi és VV Anikó
[origo play]

Nézzen bele Bódi Sylvivel készült videónkba
Képgaléria
Bódi Sylvi és a Mini

Bódi Sylvi 2004-es naptára

Linktár
Bódi Sylvi-linkgyűjtemény

- Mindenkit üdvözlök, ez az a hely, ahol azt kéne mondanom, hogy sokat netezek, és nagy rajongója vagyok, de sajnos én ebből a szempontból kicsit komplikáltabb vagyok. Gondjaim vannak például, ha lefagy a gép, ezért viszonylag kevés időt töltök a gép előtt, de ettől függetlenül fontosnak tartom. Szoktam nézegetni, hogy hol, merre vagyok, de van saját oldalam is, és igyekszem az e-mailemre érkező kérdésekre is válaszolni.

Hogy kezdődött a pályafutásod? (madden_)
- A gyökerekből kell visszagondolni... Szerettem, ha fotóztak, minden gép előtt ott akartam lenni. Az első igazi megjelenésem 13 évesen volt, amikor beadtam egyfajta pályázatszerűséget, innentől kezdődött ez az egész modellkedés. Gyakorlatilag 10 éve. Elég durva visszagondolni, de nagyon sok tapasztalatom van, mintha világ életemben ezt csináltam volna. Sajnos kívülről nagyon sokan azt látják, hogy szép vagyok, minden nagyon happy, de ez nagyon kemény szakma, nem csak a csillogás tartozik hozzá, hanem vannak árnyoldalai is. Nem oda való emberek, nem oda való szituációk, ez nem egy leányálom. Magyarországon alapvetően gyönyörű nők vannak, és nehéz kitűnni a többi közül. Ehhez kell egyfajta kommunikáció. Én alapvetően nagyon élvezem a fotózást, extázisban vagyok tőle. Kitapasztaltam már, hogy ki a legjobb stylist, sminkes, és mindig őket kérem fel. Egy fotózás nagyon kemény tud lenni, nehéz egy pozíciót percekig tartani. Rengeteg lemondásról szól. Nem csak akkor kell csinosnak és szépnek lenni, mikor van egy bajnokság, nem csak egy napra kell életünk legjobb formáját hozni, hanem az élet minden napján a legjobbat kell nyújtani. Mindig meg kell felelni, és ez elég komoly kényszer tud lenni.

Az addig oké, hogy szereted, ha fotóznak, de az nem zavar, hogy a fiúk ámulnak-bámulnak a fotóidon? (Puma_)
- Ez egyenesen vele járó dolog. Ki tudja, hogy ezek a fotók milyen célt szolgálnak, kinek a fürdőszobájában, kinek a párnája alatt... Ezt nem nevetem ki, ez egy természetes dolog, mint amikor az ember éhes és eszik valamit. Tudom, hogy ez kikerül a nyilvánosság elé, de egyáltalán nem zavar. Én oda tettem elé az anyagot, aztán hogy ő hogyan használja, az az ő dolga.

Mióta playmate lettél, gondolom több munkát kapsz. Mit csinálsz szabadidődben? Az, hogy playmate vagy, biztos jár kötöttségekkel. Playboy-promóciókon is részt kell venned? Magyarországon nincs Playboy-nyuszis baseballsapka? (Honeyyycica)
- Mióta én vagyok az év playmate-je, nagyon nagy ugródeszka volt, sok választáson indultam, voltam újságok címlapjain is. Mostanában sokkal jobban benne vagyok a köztudatban. A baseballsapkáról annyit, hogy nem tudom, de ha akarod, akkor Thaiföldről hozok neked egy nagyon eredeti sapkát. Egyébként elég kevés szabadidőm van. Rájöttem, hogy én nagyon szeretek pörögni, dolgozni, örökmozgó típus vagyok, ezért magamnak kevés szabadidőt hagyok. Amikor van egy kis időm, elmegyek jet-skizni, olvasok, barátnőmmel vagyok, családdal, mint egy hétköznapi ember.


1/3 következő oldal >>

1. Bódi Sylvi: Csak szélesvásznú produkciókat vállalok!

2. Fotók a párnák alatt

3. "Ha gyereket vállalok, befejezem a karrieremet."Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor